Deelnemen aan een EuroRegio-wedstrijd: onvergetelijk!

Ben je een ruiter die van een uitdaging houdt? Wil je jezelf testen en proeven van het leven van een echte professional? Dan moet je zeker eens deelnemen aan één van de EuroRegio-wedstrijd! Dit zijn meerdaagse spring- of dressuurwedstrijden, waarbij jij en jouw paard ondergedompeld worden in de sfeer van een internationale competitie. Plezier en fun verzekerd!

Op deze pagina ontdek je alles over de Euroregio's en krijg je de kans om gratis deel te nemen.

Wat zijn de Euroregio's?

Op een EuroRegio-wedstrijd kunnen ruiters van elk niveau zich onderdompelen in de opwindende sfeer van de professionele spring- en dressuursport. Deze meerdaagse competities beiden de unieke mogelijkheid om het gevoel te ervaren van een internationale wedstrijd, waarbij jij en jouw paard ter plaatse verblijven en jullie meerdere proeven rijden verspreid over verschillende dagen.

Op de EuroRegio's gaan zowel wedstrijden door voor beginnende competitieruiters als voor ervaren competitiebeesten. Pony's én paarden zijn welkom, dus er is voor ieder wat wils! Bovendien stellen de organisatoren alles in het werk om jullie in de watten te leggen: deelnemen aan games en showproeven, fuiven, kamperen,... meestal kan het er allemaal!

Gratis deelnemen?

Bij ImmoFluisteraar zijn we al jaren van de partij op de EuroRegio's. Elke keer opnieuw zien we hoe jong en oud er geniet van onze prachtige sport. En dit jaar kan jij dat misschien wel helemaal gratis doen! Wij geven je immers de kans om je inschrijvingsgeld terug te verdienen.

Het enige wat je moet doen is je inschrijven voor één van de proeven op de verschillende locaties in onze kalender en nadien ons wedstrijdformulier invullen. Grijp nu je kans!

Deelnemen

Kalender Euroregio's 2023

Op zoek naar data en locaties van de EuroRegio-wedstrijden? Hieronder hebben wij ze voor jou op een rijtje gezet. Hou deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van wijzigingen. We voegen ook regelmatig nieuwe data toe.

DATUM WEDSTRIJD LOCATIE
29/04 - 01/05 Lente EuroRegio Azelhof, Lier
27/05 EuroRegio Lummen Horses Jumping Lummen, Lummen
07/07 - 09/07 Summer EuroRegio I Azelhof, Lier
13/07 EuroRegio JV Horses JV Horses, Wuustwezel
13/07 - 16/07 Dressuur EuroRegio Azelhof, Lier
18/07 EuroRegio Woutershof Woutershof, Kuringen
27/07 - 30/07 Emmers Cup EuroRegio Sentower Park, Opglabbeek
18/08 - 20/08 Summer EuroRegio II Azelhof, Lier
24/08 EuroRegio De Kraal De Kraal, Zandhoven
01/11 - 05/11 Halloween EuroRegio Azelhof, Lier
01/11 - 05/11 EuroRegio Sentower Park, Opglabbeek
Nog niet bekend New Year EuroRegio Azelhof, Lier

Win je EuroRegio inschrijvingsgeld terug!

Ben jij ingeschreven voor één van de EuroRegio wedstrijden? Dan maak je kans om jouw inschrijvingsgeld terug te winnen! Vul onderstaand formulier in en wie weet betaalt ImmoFluisteraar jouw deelname terug.


You have to agree with the privacy policy of this website.
* Required field

"Een onvergetelijke ervaring, voor pro's van alle niveau's"