Aarschotsesteenweg 201, 2500 Lier
Leemkuilstraat 21, 3660 Opglabbeek
03 297 70 00 - info@immofluisteraar.be

Beste paarden-, dieren of natuurliefhebber,

Welkom op de website van ImmoFluisteraar

Wij hopen dat U onder ons aanbod het pand van Uw dromen mag vinden, of het nu gaat om een landelijk gelegen villa, een woning op een groot perceel grond met of zonder paardenstallen, een mooi gelegen bouwgrond met weide, een hippisch complex met binnen- of buitenpiste, een hoeve, een boerderij of zelfs een manege!

Immofluisteraar biedt U de grootste keuze aan paardenvastgoed en is reeds enkele jaren de marktleider in dit segment met een belangrijk netwerk van contacten zowel op regionaal, nationaal als internationaal vlak. Immofluisteraar stelt alles in het werk om de juiste koper te vinden voor een eigendom, of het nu voor een bescheiden huis met stallen is, dan wel voor een zeer exclusieve paardeneigendom.

Verder op onze website kan U terugvinden met welke doelgerichte middelen wij onze publiciteit en reclame voeren en welke meerwaarde wij U kunnen bieden bij de verkoop van Uw eigendom. Als kandidaat-koper krijgt U ook een duidelijk overzicht van ons vastgoedaanbod zowel in België als in het buitenland en U kan enkele van de door onze verkochte panden bekijken bij ‘referenties’.

Onze medewerkers van het kantoor te Lier en Oudsbergen staan steeds tot Uw dienst mocht U vragen hebben over een pand dat te koop staat of indien U kennis wil maken met onze manier van werken!

Namens het ganse team van ImmoFluisteraar

Wenst u als eerste onze nieuwste panden in uw mailbox te ontvangen?
Schrijf u dan nu in!

U bent op zoek naar een eigendom waar u paarden kan houden, en vond uw droompand nog niet in ons aanbod? Schrijf u dan in en we houden u vrijblijvend op de hoogte!

Schrijf u in