De ultieme EuroRegio-checklist: dit moet je absoluut meenemen

Nemen je paard en jij deel aan een EuroRegio? Dan hebben wij voor jou de ultieme checklist met spullen die je zeker niet mag vergeten op meerdaagse wedstrijd!
Download hem hieronder!

Bij een meerdaagse wedstrijd zoals de EuroRegio komt meer kijken dan bij een eendaagse wedstrijd. Je paard staat namelijk gestald op de wedstrijdlocatie. Zijn voer en verzorgingsspullen moeten mee, je hebt materiaal nodig om de stal schoon te maken, … Er is dus heel wat om aan te denken.

Tip: Neem reservespullen mee zoals een extra halster en touw voor het geval je paard zich lostrekt. Ook een extra witte broek kan handig zijn. Je weet nooit wanneer je paard beslist je helemaal onder te slobberen om je te bedanken voor zijn lekkere maaltijd…

Verblijf je zelf op of nabij de wedstrijdlocatie in plaats van thuis? Vergeet dan je eigen spullen niet. Eigenlijk is het net als op vakantie gaan, toch?! Neem voldoende kleding mee en iets om jezelf bezig te houden voor, tussen en na de proeven.

Tip: Kijk goed naar het weerbericht! Bij koud en nat weer is een regenjas of extra paar droge kleren aan te raden. Ook voor je (geschoren) paard zijn een zweet- en staldeken handig. Vergeet bij warm weer geen pet en zonnecrème. Is je paard gevoelig voor vliegjes? Dan kan een vliegendeken een oplossing zijn.

Gebruik onze handige checklist om ervoor te zorgen dat je zeker alles bij je hebt, voor jezelf en je paard.

P.S.: Ben jij ingeschreven voor een EuroRegio-wedstrijd? Maak kans om je inschrijvingsgeld terug te winnen! Alle info vind je op euroregio.be