Deze recente hippische accommodatie en bijhorende luxueuze bedrijfswoonst is gelegen in een landelijke gemeente te West-Vlaanderen, grenzend aan Kortrijk. Ze beschikt over een uitstekende bereikbaarheid, doch landelijk gelegen tussen de velden.

De hippische accommodatie kan u bereiken via een aparte oprijlaan die eindigt in voldoende parkeermogelijkheden voor gasten en cliënteel. Eens uitgestapt heeft u toegang tot het volledige complex die alles omvat wat u als professioneel paardenliefhebber nodig acht.

De lichtrijke en luchtige loods omvat 36 tot 41 binnenboxen, waarvan 8 met eigen aansluitende paddock, een troef voor elke paardenliefhebber. Naast de stallen en de omvangrijke binnenpiste (25m x 50m) vindt u hier ook de noodzakelijke functionele ruimtes zoals verscheidene wasplaatsen, 2 ingerichte zadelkamers, sanitaire cellen, bergruimtes, ruime opslag voor hooi en stro en overdekte parkeerplaats voor uw paardenvrachtwagen.
Relaxed genieten kan u doen in de gezellige en volledig uitgeruste bar met zicht op de binnenpiste en de stallen. Zowel boven deze bar als boven de bergruimtes ernaast bevindt zich een verder af te werken verdiep die dienst kan doen als bv groomverblijven.

Op verschillende manieren heeft u toegang tot het buitengedeelte van dit complex.
Hier vindt u de professioneel aangelegde buitenpiste (50m x 65m), stapmolen voor 6 paarden, longeercirkel, mestvaalt en een ruim aanbod van met hout omheinde weides en paddocks.
In de opdeling van de verscheidene weides is er ook een pad voorzien voor het losrijden van uw paarden.

De luxueuze nieuwbouwvilla kan u zowel bereiken via een verbindingspad tussen het complex en de bedrijfswoonst als via een fraai aangelegde eigen oprijlaan met voldoende parking.

Bij deze eigendom is er telkens gekozen voor een hoge afwerkingsgraad die een sfeer creëert waarbij u als bewoner, alsook uw gasten, onmiddellijk een aangenaam en rustgevend gevoel ervaren.
Via de inkomhal met bezoekerstoilet en vestiaire komt u binnen in de warme leefruimte met gashaard, ingebouwde kastenwand en zichten op zowel het complex, de weides als de aangelegde binnentuin. Aansluitend vindt u de riante leefkeuken, volledig ingericht met de beste toestellen en prachtige materialen. Deze woonkeuken is een ware streling voor het oog, biedt tevens zicht op de binnentuin en kan ook bereikt worden via de achterinkom met mudroom.
De verdieping van deze lichtrijke woning beschikt over de nachthal met lange ingebouwde kastenwand die toegang biedt tot 2 slaapkamers, elk met ensuite badkamer en ingebouwde dressing, apart toilet en het mastergedeelte. Deze zone bestaat uit een smaakvol afgewerkte badkamer met dubbel lavabomeubel, inloopdouche, vrijstaand bad en toilet, ruime dressing met eiland en de masterslaapkamer met zicht op het prachtige hippische complex.

Genieten doet u hier niet enkel tussen de paarden of aan de eettafel. De prachtig aangelegde binnentuin heeft ook veel te bieden met het verwarmde zwembad en de verschillende terrassen, met keuze uit elke zonnestand.

Deze unieke eigendom beschikt tevens over een ruim guesthouse met garage waarbij de afwerking nog verder en kwalitatief zal uitgevoerd worden, net als het voegen van de gevels.

Zorgt deze hippische eigendom voor de beleving waar u naar op zoek bent, voor een perfecte match, neem dan contact via 0489 026 025 of elize@immofluisteraar.be

Deels verkoop onder verkooprechten, deels onder aandelen.

Perceel opp.
55.953 m²
Bewoonbare opp.
458 m²
Bouwjaar
2023
EPC
A
Binnenpiste
Ja
Badkamers
3
Slaapkamers
4

Algemeen

Gemeente:West-Vlaanderen
Referentie:IF-3358
Type:Domein
Beschikbaar vanaf:Onmiddellijk
Perceeloppervlakte:55.953 m²
Bewoonbare opp.:458 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2023
Algemene staat:Luxe-afwerking

Indeling

Slaapkamers:4
Badkamers:3
WC:5
Woonkamer:Ja
Keuken:2 m²
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Zuid-West
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Garage:2
Parking:4

Comfort

Snelweg:Ja
Raamwerk:Aluminium
Dak:Zadeldak
Dakbedekking:Dakpannen
Gevel:Baksteen
Fundering:In volle grond
Beglazing:Hoogrendementsglas
Airco:Ja
Alarm:Ja
Internet:Ja
Kabel:Ja
Zwembad:Ja
Zonnepanelen:Ja
Videofoon:Ja

Wettelijke gegevens

Kadastrale Nummers:148c, 153a, 151c, 154c, 138c, 143c, 154b, 147
Kadastrale Oppervlakte:55.953 m²
EPC Certificaat Nr.:20230705-0002937033-RES-1
EPC Index:62,00KWh/m²/jaar
EnergyClass:A
EPC Opmaakdatum:5/07/2023
EPC Geldig tot:5/07/2033
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Agrarisch gebied
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Overstromingskans perceel (P-score):  D
Overstromingskans gebouw (G-score):  D
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed

Prijs op aanvraag


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Prijs op aanvraag