Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

De gemeente Elzele herbergt deze prachtige eigendom, centraal gelegen tussen Brussel, Gent, Lille en Charleroi en op slechts enkele kilometers van de A8. Elzele bevindt zich in de driehoek Ath, Ronse en Geraardsbergen en staat bekend om de landelijke streek, genaamd het Pays des Collines, met fantastische wandel-, fiets- en ruiterroutes. De eigendom met open zicht op de velden omvat een ruime woning, een charmante volledig gerenoveerde multifunctionele ruimte, een stalgebouw, een bouwgrond, aanhorigheden en weiland op ca. 1,67ha.

Indeling woning (bouwjaar ca. 1810; renovatiejaar ca. 1990; ca. 400m²):
De eigendom kent 2 opritten, waarvan eentje naar de hoofdwoning leidt en de andere naar de multifunctionele ruimte. Privé en zaken kunnen op die manier perfect van elkaar gescheiden worden, indien gewenst. De woning, privatief gelegen, bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet, twee grote leefruimtes (waarvan 1 met kachel), een eetplaats, een ingerichte keuken, een berging of wasruimte met apart toilet en een dubbele garage met automatische poort. De 1e verdieping herbergt een aangename en gezellige mezzanine, 6 (slaap)kamers, waaronder een master bedroom met dressing en badkamer (dubbele lavabo, bad, douche en toilet), een bureau en een waskot. Ook is er een 2e badkamer (lavabo, bad, douche) en een apart toilet aanwezig. Ten slotte omvat de woning een kelder, een grote zolder en een zonneterras, waar men gezellig kan vertoeven.

Extra: alarmsysteem, professionele brandpreventie, conform elektriciteitsattest (zowel voor de woning en de multifunctionele ruimte, als voor het stalgebouw).

Naast de woning ligt eveneens een bouwgrond, eventueel voor open bebouwing (ca. 2861m²), echter op dit moment mee inbegrepen in de aangelegde tuin.

Indeling multifunctionele ruimte (renovatiejaar ca. 2004; ca. 106,5m²):
De polyvalente ruimte staat naast de hoofdwoning, is luxueus en smaakvol afgewerkt, beschikt over voldoende lichtinval en biedt tal van mogelijkheden (bv. vrij beroep, zelfstandige activiteit, showroom of tentoonstellingsruimte, …). De ruimte kan ca. 40 tot 60 personen herbergen, bevat een zeer goede akoestiek en is verwarmd (CV, open haard en kachel).

Stalgebouw, aanhorigheden en weiland:
De aanhorigheden naast het hoofdgebouw en de multifunctionele ruimte omvatten een bakhuis/werkplaats (ca. 33m²) en een kleine aparte garage. Aan de overkant van de woning staat een ruim stalgebouw (ca. 144m²; Altez) met afdak, dat 3 stallen herbergt (elk met automatisch drinkbak) als ook voldoende opslagruimte (bv. hooi, materiaal, koetsen en trailer). De mogelijkheid bestaat om enkele stallen toe te voegen. Het stalgebouw grenst aan het weiland (ca. 1ha), dat volledig omheind is. Ten slotte is er een geboorde put aanwezig.

Deze eigendom is uitermate geschikt voor wie houdt van privacy, dier aan huis wil houden, een zelfstandige activiteit wenst uit te oefenen,… M.a.w., een eigendom met tal van mogelijkheden!

Bekijk de video op onze website: https://www.youtube.com/watch?v=jiNFfcC_lSg

Algemeen

Gemeente:Elzele
Referentie:IF-3018
Vraagprijs:Verkocht
Type:Villa
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Vrij uitzicht, Landelijk
Perceeloppervlakte:16.699 m²
Perceelbreedte:95 m
Bebouwde opp.:700 m²
Bewoonbare opp.:400 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1810
Renovatiejaar:1990
Algemene staat:Instapklaar

Indeling

Slaapkamers:6
Badkamers:2
WC:4
Bureau:Ja
Woonkamer:46 m²
Keuken:Ja, Gesloten keuken, Ingericht met toestellen
Berging:Ja
Zolder:Ja
Kelder:30 m²
Terras:Ja
Wasplaats:Ja
Tuin:Ja
Tuin kwaliteit:Verzorgd
Garage:2 plaatsen
Garage Types:Inpandig
Parking:5

Comfort

Comfort:Tuin
School:Ja - op 500 m tot 1000 m
Restaurant:Ja - op 1500 m tot 2000 m
Fundering:Kelder
Verwarming:CV-ketel, Stookolie

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 1.346
Kadastrale benaming:ELLEZELLES 3 DIV/LAHAMAIDE/
Kadastrale Oppervlakte:16.699 m²
EPC Certificaat Nr.:20210202006723
EPC Index:206,00KWh/m²/jaar
EnergyClass:C
EPC Opmaakdatum:2/02/2021
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht