Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Charmante boerderij met oude watermolen, paardenstallen, binnen- en buitenpiste op ca. 6,7ha

Deze prachtige boerderij is gelegen in een rustige, doodlopende straat in Bocholt, dichtbij de Nederlandse grens.

Het geheel omvat een woonhuis, een historische watermolen, paardenstallen, een binnenpiste met kantine, een feestzaal met slaapgelegenheden, een varkensstal, opslagruimtes, een stapmolen en een buitenpiste. Verder zijn er ruime mogelijkheden voor het verblijf van gasten.

Het recent gerenoveerde woonhuis heeft op het gelijkvloers een open keuken, een eetkamer, een opkamer met tv hoek, een bureau en een slaapkamer met badkamer en gastentoilet. De badkamer op het gelijkvloers heeft een douche en een wastafel. De bovenverdieping van de woning telt 3 slaapkamers en 1 badkamer. De masterbedroom is erg ruim met achteraan een inloopkast. De badkamer heeft 2 wastafels, een wc en een bad met douche. De zolder is toegankelijk via een luik, maar is momenteel niet ingericht.

De historische watermolen doet momenteel dienst als opslag. Langs de molen is een bruggetje om op het 'eilandje' te geraken. Dit is een gezellig stukje tuin ingesloten tussen 2 beekjes. Links langs de watermolen liggen de paardenstallen. In dit stalgebouw zijn er in totaal 12 boxen, een poetsplaats en een zadelkamer. Tegenover de paardenstallen ligt de binnenpiste met gezellig ingerichte kantine. De afmeting van de binnenpiste is 12,5m X 39m. Links langs de binnenpiste is er een overkapte opslagplaats voorzien. Rechts langs de binnenpiste ligt de oude bivak of feestzaal met slaapgelegenheden. Hiernaast is nog een oude varkensstal. De buitenpiste ligt achter de binnenpiste en heeft de afmetingen van 20m X 60m. Boven de stallen is er mogelijkheid voor het verblijf van gasten. Links langs de paardenstallen ligt nog een opslagruimte met achteraan de mestopslag. Hierachter staat de stapmolen. Al de weides zijn omheind met elektriciteitsdraad.

Algemeen

Gemeente:Bocholt
Referentie:IF-3047
Type:Boerderij
Perceeloppervlakte:67.000 m²
Bewoonbare opp.:247 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1900

Indeling

Slaapkamers:4
Badkamers:2
Bureau:Ja
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Zolder:Ja
Tuin:Ja

Wettelijke gegevens

Kadastrale Oppervlakte:60.700 m²
EPC Certificaat Nr.:248649
EPC Index:494,00KWh/m²/jaar
EnergyClass:E
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Ja
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Landschappelijk waardevolle agrarisch gebied
Overstromingsgevoelig:Mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Beschermd erfgoed
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht