Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Poppel, de deelgemeente van Ravels, ligt vlak aan de grens met Nederland in de provincie Antwerpen. De straat is zeer rustig, zo kan men hier uitstekend genieten van de rust en de natuur.
Op het gelijkvloers vindt men de inkomhal, een bureauruimte, een gastentoilet en een was- en/of bergruimte. Verder is er ook een mooie open leefkeuken, volledig geïnstalleerd en voorzien van een gasvuur. Deze keuken geeft een prachtig uitzicht over het groen. Daarnaast is er op het gelijkvloers ook een gezellige living met een gashaard en een slaapkamer met bijhorende dressing en badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. De eerste verdieping is in 2 delen opgedeeld met telkens 2 slaapkamers. Zo zijn er in deze woning in totaal 5 slaapkamers.
Buiten vinden we een ruim terras, dit is deels overdekt om steeds te kunnen genieten van de buitenlucht. Er is een mooie grastuin aanwezig. Ook voor de paarden is alles voorzien. Er zijn in totaal 5 stallen met daarbij een zadelkamer en ruimte voor de opslag van hooi of stro. We vinden hier ook een mooie buitenpiste terug en mooie, grote weides die voorzien zijn van een schuilstal. Achter het huis staat ook nog een ruime schuur die dienst kan doen als opslagplaats of werkhuis.
Kortom, dit is een buitenkans voor elke paardenliefhebber!

Algemeen

Gemeente:Poppel
Referentie:IF-2984
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Perceeloppervlakte:11.237 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1963
Renovatiejaar:2017

Indeling

Slaapkamers:6
Badkamers:2
WC:2
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja, Open keuken, Ingericht met toestellen
Tuin:Ja

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 989
Kadastrale benaming:sectie D
Kadastrale Nummers:410
Kadastrale Oppervlakte:11.237 m²
EPC Certificaat Nr.:2406691
EPC Index:544,00KWh/m²/jaar
EPC Opmaakdatum:26/04/2021
EPC Geldig tot:26/04/2031
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Agrarisch gebied
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht