Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze klassieke hoeve is gelegen aan een rustige straat en toch kortbij het centrum van Poppel, op een uurtje rijden van Antwerpen. Het goed ligt vlak aan de grens met Nederland; de luchthaven van Eindhoven ligt op slechts 45 minuten.
De eigendom bestaat uit een hoeve, 9 paardenstallen, een buitenpiste, 2 bijgebouwen, 2 loodsen en diverse weides.

De hoeve beschikt over een woonhuis dat vrijwel instapklaar is. Op het gelijkvloers vinden we de keuken, woonkamer, bureel en 2 ruimtes die momenteel dienst doen als praktijkruimte en wachtkamer. De keuken (7m x 5.20m) is volledig ingericht naar de huidige normen en voorzien van een gasvuur. De living (7m x 5m) combineert elementen uit het verleden met het heden. Zo vinden we er de gezellige oorspronkelijke open haard terug. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, een strijkkamer en een badkamer. De tweede verdieping en de zolder worden momenteel niet gebruikt en dienen te worden gerenoveerd. Voor het huis is een mooi binnenplein en een charmante oprijlaan die de nodige klasse uitstralen.
Het geheel beschikt over 9 paardenstallen, een wasplaats en een opslagruimte voor hooi, stro,… hiernaast bevindt zich ook nog een ruime zadelkamer die nog verder in te richten is. Ook is er een bijgebouw aanwezig van 10m x 60m, de voormalige varkensstal, met daarboven een grote opslagruimte. Dit gebouw kan men uitrusten voor andere doeleinden zoals voor paarden, pluimvee,… Verder is er nog een bijgebouw waarin momenteel een garage is voor tractors of andere grote voertuigen, een aparte studio voor werknemers en een grote garage voor wagens. Hier bevinden zich ook enkele paardenstallen. Ook dit geheel heeft een bovenverdieping, die als opslagruimte kan dienen.
Er zijn 2 alleenstaande loodsen aanwezig die voldoende ruim en hoog zijn voor bijvoorbeeld silo’s, vrachtwagen, tractors,… Kortom aan ruimte geen gebrek in deze prachtige hoeve. Deze accommodatie is gevestigd op 15 ha grond waarvan 8 ha landbouwgrond en 7 ha bosgrond. Een ruime buitenpiste, een paddock en verschillende weides maken het geheel volledig af.
Rust, ruimte en toch alle mogelijkheden om zowel recreatief als professioneel met dieren bezig te zijn: dat zijn de troeven van dit prachtig domein.
Vastgesteld bouwkundig erfgoed

Algemeen

Gemeente:Poppel
Referentie:IF-2982
Vraagprijs:Verkocht
Type:Domein
Beschikbaar vanaf:Onmiddellijk
Ligging:Aan bosrand, Aan rustige weg, Bosrijke omgeving
Perceeloppervlakte:150.000 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1925
Bouwlagen:3

Indeling

Slaapkamers:5
Badkamers:Ja
WC:Ja
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Kelder:Ja
Tuin:Ja

Wettelijke gegevens

Kadastrale Oppervlakte:150.000 m²
EPC Certificaat Nr.:2347391
EPC Index:798,00KWh/m²/jaar
EPC Opmaakdatum:6/12/2020
EPC Geldig tot:6/12/2030
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Agrarisch gebied
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Niet meegedeeld
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht