Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Te Bassevelde, een deelgemeente van Assenede, treffen we deze charmante woning met bijgebouw aan. Het perceel met aanpalende weiden telt een oppervlakte van 7.240m² waarbij de groene bestemming het Vlaamse poldergebied typeert.

We betreden de woning via de inkomhal, welke uitmondt in de woonkamer die voorzien is van een inbouw houthaard. Deze gezellige warmte doorheen de leefruimte maakt het aangenaam vertoeven.

Aansluitend tref je de open keuken aan. Hierdoor creëer je een ruim en open gevoel. Alsook heerst daardoor een huiselijkheid die het sociaal gebeuren binnen het gezin versterkt.

De bergruimte palmt aan de keuken aan. Deze ruimte is voorzien van de nodige aansluitingen voor droogkast en wasmachine. Tevens is er een douche aanwezig. Bovendien is er nog een bergplaats aanwezig waarbij je spullen kan hamsteren. Uitermate handig om boodschappen te bewaren.

Verder omvat de woning op het gelijkvloers 2 slaapkamers, een toilet en een badkamer met lavabomeubel, een ligbad en een toilet.

Doorheen het huis tref je tal van inbouwkasten aan waardoor men de ruimte maximaliseert, dat ook heel wat praktische voordelen biedt.

Daarnaast is er een vaste trap naar de verdieping, dewelke kan worden ingericht tot 2 slaapkamers en eventueel nog een badkamer. Er zijn tal van mogelijkheden om deze volwaardige zolderruimte te benutten. Deze functionele ruimte is reeds geïsoleerd dus hier heb je al een stapje voor!

Buitenshuis is er ruimte voor het plaatsen van meerdere wagens. De garage omvat 2 autostaanplaatsen.

In het bijgebouw bevinden zich 4 paardenstallen die functioneel zijn ingericht, inclusief zadelkamer. Hier kan je alvast jouw paarden van de nodige verzorging voorzien.

Als bijkomend pluspunt bevinden de omliggende weiden zich vlak aan de stalling. Vanuit de woning kan je genieten van de graasmomenten van jouw viervoeter.

Als kers op de taart, beschikt deze eigendom over een buitenpiste van 27x50. De ideale trainingsruimte voor jouw paard(en).

Ben je op zoek naar de ideale paardeneigendom voorzien in zijn faciliteiten waarbij je graag jouw paarden en/of overige viervoeters om je heen hebt!

Aarzel dan niet om ons te contacteren.

BEKIJK ONZE VIDEO !

Algemeen

Gemeente:Bassevelde
Referentie:IF-2972
Type:Woning
Ligging:Vrij uitzicht, Landelijk
Perceeloppervlakte:7.312 m²
Bewoonbare opp.:197 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1990
Algemene staat:Instapklaar

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Terras:Ja
Douchekamer:Ja
Tuin:Ja
Garage:2
Parking:Ja

Comfort

Raamwerk:PVC
Dak:Zadeldak
Gevel:Baksteen
Fundering:In volle grond
Beglazing:Dubbel
Verwarmd water:Elektrische boiler
Rolluiken:Ja

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 803
Kadastrale benaming:Assenede 3 AFD/BASSEVELDE
Kadastrale Oppervlakte:7.240 m²
EPC Certificaat Nr.:20200806-0002298732-RES-1
EPC Index:523,00KWh/m²/jaar
EnergyClass:F
EPC Opmaakdatum:6/08/2020
EPC Geldig tot:6/08/2030
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Landschappelijk waardevolle agrarisch gebied
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht