Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

De gemeente Geetbets herbergt deze eigendom, makkelijk te bereiken via de E314 en gelegen tussen Leuven en Hasselt. Het geheel ligt aan een rustige straat en toch zijn winkels, restaurants en scholen dichtbij. De eigendom bestaat uit een te renoveren woning met aanhorigheden en weiland op meer dan 60a.

De woning (bouwjaar ca. 1900; uitbreiding 1950) in huidige staat bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met trap, een woonkamer met mogelijkheid tot kachel, een kleine keuken, een eetplaats met kachel, een badkamer en 2 opbergruimtes. Het eerste verdiep herbergt 2 slaapkamers, echter kan er nog verder uitgebreid worden.

Achter de woning bevinden zich meerdere aanhorigheden, bestaande uit een bakhuis, oude stallen en bergruimtes. Het weiland grenst aan de woning, is omheind voor dieren en biedt een mooi zicht op de landelijke en groene omgeving.

Het aanpalende weiland leent zich tot het houden van dieren aan huis in een rustige en landelijke omgeving. Ideaal dus voor dierenliefhebbers!

Sloop en heropbouw:
Het verlaagde btw-tarief van 6 procent voor sloop en heropbouw dat tot eind 2020 enkel van toepassing was in 32 stedelijke gebieden, wordt in 2021 uitgebreid naar het hele land. De voorwaarden zijn wel iets strenger. Zo moet je er minstens 5 jaar wonen en mag de oppervlakte van de woning niet meer dan 200 vierkante meter bedragen.
(www.ikgabouwen.be)

Renteloze energielening:
Vanaf 1 januari 2021 kan iedereen die een woning koopt en die binnen de 5 jaar grondig renoveert, een renteloze energielening aangaan tot 60.000 euro. De hoogte van de lening is afhankelijk van hoe energiezuinig je woning wordt.
(www.ikgabouwen.be)

Registratietarief:
Voor de aankoop van de enige gezinswoning bedraagt het tarief (vanaf 2020) 6%. Als u binnen de 5 jaar ingrijpend energetisch renoveert, komt daar een vermindering bovenop: u moet slechts 5% registratierechten op de aankoopsom betalen. Bij aankoop van een woning vanaf 2021 kan de combinatie van sloop en heropbouw ook in aanmerking komen voor het verlaagde tarief van 5%.
(www.energiesparen.be)


Algemeen

Gemeente:Geetbets
Referentie:IF-2989
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Ligging:Vrij uitzicht, Landelijk, Aan rustige weg, Residentieel, Gemeente
Perceeloppervlakte:6.070 m²
Perceelbreedte:23 m
Perceeldiepte:160 m
Bebouwde opp.:215 m²
Bewoonbare opp.:125 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1900
Renovatiejaar:1950
Gevelbreedte:14 m
Algemene staat:Te renoveren

Indeling

Slaapkamers:2
Badkamers:1
Berging:Ja
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:West
Parking:5

Comfort

Comfort:Tuin
Winkel:Ja - op 1500 m tot 2000 m
School:Ja - op 1500 m tot 2000 m
Ontspanning:Ja - op 1500 m tot 2000 m

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 228
Kadastrale benaming:24028 Geetbets 1 AFD Geetbets
Kadastrale Oppervlakte:6.070 m²
EPC Certificaat Nr.:2386480
EPC Index:832,00KWh/m²/jaar
EnergyClass:F
EPC Opmaakdatum:15/03/2021
EPC Geldig tot:15/03/2031
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht