Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

De gemeente Merchtem, dichtbij de thuisbasis van Stephex Stables, herbergt deze charmante eigendom. Het unieke geheel, centraal gelegen op ca. 10 min van de A12 (Meise) en op amper 15 km van hartje Brussel, omvat meerdere woongelegenheden, een stalgebouw, een schuur en een weiland. Verder bevindt Manege Steenberg zich op nog geen kilometer van de eigendom, hetgeen ideaal is voor paardenliefhebbers. De woning, gelegen aan een bos, werd gebouwd in 1948, verder uitgebreid in 1986 en beschikt over 2 aparte ingangen. Ten slotte biedt de omgeving tal van wandelmogelijkheden aan (bv. Callarisbos).

Wooneenheden:
De eerste woonunit bevat op het gelijkvloers een inkomhal, een open keuken, een living, een ruime veranda en een zonnig terras. De 1e verdieping herbergt een zeer ruime slaapkamer, met zicht op het achterliggend weiland, en een badkamer met ligbad, douche, lavabo en wc.

De tweede woonunit kan men bereiken via een aparte inkom of vanuit de ruime veranda, die de twee woonunits met elkaar verbindt. Het gelijkvloers omvat een garage, een inkomhal, een grote leefruimte, een slaapkamer, een badkamer en een extra ruimte die kan dienen als bureau (of die kan ingericht worden tot keukenruimte om zo nog een eventuele 3e woonunit te creëren). De 1e verdieping herbergt een leefruimte met open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en een veranda. Het 2e verdiep bevat opnieuw een slaapkamer en een badkamer. Ten slotte beschikt de woning over een kelder- en zolderruimte en een grote oprit die kan afgesloten worden door middel van een automatische poort.

Extra: groot terras met kooivijver en een prachtig zicht op het weiland en het achterliggende bos.

Paardenaccommodatie:
Naast de woning staat een stalgebouw met 6 paardenstallen voorzien van automatische drinkbakken, een hooi- en strozolder en stockageruimte. Ook omvat de eigendom een schuur om het nodige materiaal op te bergen. De schuur werd voldoende hoog gemaakt, zodat een trailer hierin past.

Het aangrenzende weiland is volledig omheind en bevindt zich aan de achterkant van de woning. Verder bestaat de mogelijkheid om 1,40ha weiland bij te huren (deze kan ook opgesplitst worden in 1ha en/of 40a).


Algemeen

Gemeente:Merchtem
Referentie:IF-2944
Vraagprijs:Verkocht
Type:Kangoeroewoning
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Ligging:Landelijk, Aan bosrand, Gemeente, Bosrijke omgeving
Perceeloppervlakte:4.068 m²
Bewoonbare opp.:420 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1948
Renovatiejaar:1986

Indeling

Slaapkamers:5
Badkamers:4
Bureau:Ja
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Berging:Ja
Zolder:Ja
Kelder:Ja
Veranda:Ja
Terras:Ja
Douchekamer:Ja
Tuin:Ja

Comfort

Comfort:Tuin
Dak:Zadeldak
Fundering:Kruipkelder
Beglazing:Dubbel
Verwarming:Stookolie, Elektriciteit
Isolatie:Dakisolatie

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 1.774
Kadastrale benaming:23012 Merchtem 3 AFD / Brussegem /
Kadastrale Oppervlakte:4.068 m²
EPC Certificaat Nr.:2267849
EPC Index:533,00KWh/m²/jaar
EPC Opmaakdatum:14/05/2020
EPC Geldig tot:14/05/2030
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht