Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

De gemeente Waasmunster herbergt deze mooie en instapklare eigendom, centraal gelegen tussen Antwerpen en Gent, niet ver van Sint-Niklaas en Lokeren, en vlot bereikbaar via de E17. Het geheel is uiterst landelijk en rustig gelegen, aan een kleine straat, omgeven door prachtige vergezichten en toch slechts op fietsafstand van winkels, restaurants en scholen. De eigendom bestaat uit een recente woning, een stalgebouw, een grote schuur met diverse mogelijkheden, aanhorigheden, een buitenpiste en omheinde weilanden op ca. 1,23ha.

Indeling woning (2015):
De instapklare woning is volledig verbouwd in 2015, conform de EPB-eisen (E77). Er is gebruik gemaakt van kwalitatieve en duurzame materialen. Het gelijkvloers omvat een ruime en zonnig leefruimte met een open keuken, die volledig is ingericht, voldoende opbergruimte herbergt en toegang verschaft tot de tuin aan de achterkant. Verder herbergt het gelijkvloers een aparte hal met ingebouwde kasten, een gastentoilet en een technische ruimte. Ook hier is er een extra toegangsdeur of uitgang voorzien. De 1e verdieping omvat een ruime overloop, 2 slaapkamers waarvan 1 met ruimte om een dressing te maken, een apart toilet en een badkamer met dubbele lavabo, ligbad en inloopdouche.

Extra: warmtepomp, rolgordijnen, vliegenramen, vloerverwarming (beneden), en TV en internet boven en beneden in elke kamer.

Bijgebouwen en weiland:
De eigendom herbergt meerdere bijgebouwen, die zich aan de zij- en achterkant van de woning bevinden. Naast de woning staat een grote schuur, welke momenteel nog een bar, opslagruimte en enkele oude stallen omvat. De mogelijkheid bestaat om deze volledig om te vormen tot kantoor (eigen activiteit), ideaal dus voor een vrij beroep. Ook is het een optie om de bovenverdieping van de woning en de schuur met elkaar te verbinden via een doorsteek en zo hier extra kamers en een badkamer in te richten.

Verder omvat het geheel nog een berging met hooizolder, een hondenkot en een recent stalgebouw (2016) met 8 stallen en 2 wasplaatsen. Elke stal beschikt over een automatische drinkbak en er is koud en warm water voorzien.

Ten slotte beschikt de eigendom over een buitenpiste (ca. 20m x 40m) met een aanpalend schuil- of lesgevershok en volledig omheinde weilanden, voorzien van stroom en automatische drinkbakken. Op de weilanden is ook 1 schuilhok terug te vinden voor de paarden.

Een fantastische en instapklare eigendom voor elke (semiprofessionele) paardenliefhebber!


Algemeen

Gemeente:Waasmunster
Referentie:IF-2928
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Vrij uitzicht, Landelijk, Aan rustige weg, Open ligging, Gemeente
Perceeloppervlakte:12.353 m²
Bewoonbare opp.:206 m²
Type constructie:Traditioneel
Renovatiejaar:2015
Algemene staat:Instapklaar

Indeling

Slaapkamers:2
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja, Open keuken, Ingericht met toestellen
Berging:Ja
Tuin:Ja
Parking:10

Comfort

Comfort:Tuin
Winkel:Ja - op 2000 m tot 3000 m
Restaurant:Ja - op 2000 m tot 3000 m
Verwarming:Warmtepomp
Verwarmd water:Condensatieketel, Gas
Isolatie:Volledig geïsoleerd
Internet:Ja
Kabel:Ja

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 1.669
Kadastrale benaming:42342 Waasmunster 2e AFD
Kadastrale Oppervlakte:12.353 m²
EPC Certificaat Nr.:42023-G-2015/0151/EP17515/A001/D01/SD001
EPC Index:145,01KWh/m²/jaar
EPC Opmaakdatum:17/01/2017
EPC Geldig tot:17/01/2027
EPC E-peil:77,00
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Ja
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Landschappelijk waardevolle agrarisch gebied
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht