Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Charmante vierkantshoeve met paardenstallen en weides op ca. 2,66ha te Herk-de-Stad
De vierkantshoeve bevindt zich op een boogscheut van de dorpskern van Herk-de-Stad. De woning is erg rustig en landelijk gelegen in een doodlopende straat, vlakbij het Schulensmeer. De prachtige omgeving nodigt uit om mooie wandelingen te maken.
Het geheel omvat een volledig gestripte boerderij, 4 paardenstallen, buitenpiste, en weides met een ruime schuilstal.
De halfopen boerderij is volledig gerenoveerd en quasi instapklaar. Ze is afgewerkt met kwaliteitsvolle ramen en deuren. De sanitaire en elektrische installatie is zowel in de woning als in de stallen volledig vernieuwd. Het gelijkvloers is voorzien van vloerverwarming met keramische tegels. De woning dient nog verder afgewerkt te worden met een keuken, binnendeuren en vloer in de slaapkamers. Ideaal om uw eigen accenten nog aan te brengen..
De woning omvat op het gelijkvloers een inkomhal, gastentoilet, berging, ruime eethoek met zicht op de binnenkoer, aangrenzend de open keuken en een zithoek. De rechterzijde van de woning is momenteel voorzien als praktijk/ bureau ruimte. Hier is nog een kleine badkamer voorzien met toilet en douche. Er zijn 2 trappen naar de bovenverdieping. In totaal zijn er 5 slaapkamers boven en 1 badkamer met ligbad, douche, toilet en 2 wastafels.
Tegenover de gerenoveerde boerderij, naast het stalgedeelte, bevindt zich tevens een ingerichte studio Deze omvat een woonkamer met houtkachel, een badkamer met douche en toilet, en een slaapkamer.
Het stalgedeelte heeft 4 paardenstallen en 1 zadelkamer. Verder is er nog opslagruimte voor eventueel een tractor en een auto. Het stalgedeelte heeft eveneens een verdieping die als hooizolder kan gebruikt worden. De buitenpiste met verlichting bevindt zich achteraan het terrein en heeft de afmetingen van 20m x 40m.

Algemeen

Gemeente:Herk-de-Stad
Referentie:IF-2821
Vraagprijs:Verkocht
Type:Boerderij
Type constructie:Traditioneel

Indeling

Slaapkamers:5

Wettelijke gegevens

EPC Certificaat Nr.:71024-G-2015/0140/EP03108/A001/D01/SD001
EPC Index:156,00KWh/m²/jaar
EPC E-peil:85,00
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Agrarisch gebied
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht