Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Net buiten het centrum van Deinze bevindt zich deze hofstede, in een rustige kleine straat en met een lange oprit tot bij de gebouwen. Het geheel is te renoveren en bestaat uit een woning, stalgebouwen en een praktische loods van 13m*16m. Momenteel heeft de woning volgende indeling: woonkamer met o.m. originele oven/open haard, keuken, slaapkamer, badkamer, bergplaats, kelder en veranda. Boven zijn er 2 kamers, maar de zolder biedt mogelijkheid tot grotere kamers. De woning kan ook uitgebreid worden naar 1.000m³ en kijkt uit op de weides voor- en achteraan. Bovendien paalt het geheel aan een stukje natuurgebied.
Links en rechts van het huis bevinden zich de stalgebouwen (ca.120m²). De authentieke koeienstal paalt aan de open loods die voor een groot publiek toepasselijk kan zijn. (stallen, opslag en stockage,…) De structuur van de gebouwen is nog in goede staat en kan eventueel bij renovatie in stand gehouden worden.
De goede ligging net buiten Deinze, de mooie grondoppervlakte en de vrije keuze van verbouwing zijn enkele van de troeven van deze eigendom!

Algemeen

Gemeente:Deinze
Referentie:IF-2269
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Ligging:Vrij uitzicht, Landelijk, Aan bosrand, Aan rustige weg
Perceeloppervlakte:14.294 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1950
Algemene staat:Te renoveren

Indeling

Slaapkamers:3

Comfort

Gestoffeerd:Geheel

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 565
Kadastrale Oppervlakte:14.294 m²
EPC Certificaat Nr.:0001397894
EPC Index:1029,00KWh/m²/jaar
Stedenbouwkundige vergunning:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Landschappelijk waardevolle agrarisch gebied
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Niet meegedeeld
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht