Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze eigendom is gelegen aan een klein baantje, vlot bereikbaar via de E17. Het volledige domein is omheind met bomen en hagen. De toegang komt uit op een binnenplein waar de woning en het garagebouw staan. De hoeve werd grondig en structureel verbouwd in de jaren ’70 en in 2005 werd de volledige keuken en badkamer vernieuwd. De indeling van de hoeve is als volgt: ruime inkomhal met doorgang naar de woonkamer, grote leefkeuken met een prachtig uitzicht en een inbouwhaard, uitgeruste badkamer met douche, ligbad en dubbele lavabo, nachthal met apart toilet, bureel of slaapkamer en de tweede slaapkamer. Er is een schuurgedeelte in de woning dat momenteel ingericht is als garage met een wasplaats en praktische opbergplaats. De mogelijkheid bestaat om de woning uit te breiden naar een woonvolume van 1.000m³. Het garagegebouw bestaat uit een overdekte carport, een werkplaats en een hondenren. Aan de andere kant van het binnenplein is de toegang naar de tuin en naar de schuur (21m*9m). De schuur heeft 2 grote poorten en een ijzeren dakconstructie. Achteraan begint de prachtige grote weide, eveneens volledig omheind met knotwilgen. De andere kant van de woning ligt het tweede deel van de natuurlijke tuin met o.a. een mooie vijver die mee voor het idyllische uitzicht zorgt. De mooie oppervlakte van het geheel en de mogelijkheden met de gebouwen maken van deze eigendom een uniek gegeven!

Algemeen

Gemeente:Kruishoutem
Referentie:IF-2267
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Perceeloppervlakte:22.405 m²
Bewoonbare opp.:206 m²

Indeling

Slaapkamers:2

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 931
EPC Certificaat Nr.:0001709421
EPC Index:657,00KWh/m²/jaar
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Landschappelijk waardevolle agrarisch gebied
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Niet meegedeeld
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht