Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

De vierkantshoeve omvat een woning met 3 slaapkamers, een extra appartement, en drie aparte stallengangen van respectievelijk 5, 3 en 6 ruime boxen. Op het binnenplein ligt centraal een zwembad, omgeven door een pad in kasseien en een stukje aangelegde tuin.
Achter de hoeve is de reent gebouwde binnenpiste gesitueerd. De bodem van deze piste bestaat uit wit kwalitatief Toubin - Clémant zand en is voorzien van een innovatief, praktisch verluchtingsysteem en een besproeiingsysteem. Aansluitend bevindt zich een ruime geïsoleerde stallengang met 5 boxen van 4m x 3m.
Naast de binnenbiste is een ruime buitenpiste voorzien, eveneens in wit zand. Verder zijn een overdekte stapmolen voor 4 paarden en voldoende opslagmogelijkheden voorzien.
In combinatie met de uitgebreide weidevoorziening die op een paardvriendelijke manier is omheind, biedt deze unieke eigendom enorm veel mogelijkheden. Door de compositie van de woning en de paardenaccomodatie, zijn privéleven en (semi-) professionele paardensport perfect te combineren.

Algemeen

Gemeente:Erwetegem
Referentie:IF-1208
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Ligging:Landelijk
Perceeloppervlakte:40.000 m²
Op verdieping:0

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:2
Woonkamer:Ja
Berging:
Terras:Ja

Comfort

Gemeubeld:Neen

Wettelijke gegevens

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht