Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Vanaf de straat leidt een lange kasseien oprit tot aan de voorzijde van de woning. Er is een aparte garage en voldoende parkeerplaats voorzien.

De woning is als volgt ingedeeld: inkomhal met gastentoilet, grote woonkamer met open haar, grote open keuken met wasplaats en technische ruimte. Op de verdieping zijn er 4 slaapkamers en 2 badkamers. een geïsoleerde zolder kan dienst doen als berging. De woning heeft op sommige plaatsen nood aan opfrissing of aanpassingen, is voorzien van dubbele beglazing en alarminstallatie.

Achteraan de woning is een veranda geplaatst met een mooi buitenterras dat een prachtig zicht biedt op de achterliggende zuidgerichte grond. Momenteel is het grootste deel van het perceel voorzien als tuin, maar dit kan gemakkelijk worden aangepast naar weide.

Deze oppervlakte kan perfect passen voor eigenaars van ezeltjes, pony's, meerdere honden of ook mensen zonder dieren, die houden van een groene rustige woonomgeving!

Algemeen

Gemeente:Sint-Lievens-Esse
Referentie:IF-1758
Vraagprijs:Verkocht
Type:Villa
Ligging:Landelijk
Perceeloppervlakte:7.200 m²
Op verdieping:0

Indeling

Slaapkamers:4
Badkamers:2
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja, Open keuken
Bijkeuken:Ja
Berging:
Veranda:Ja
Terras:Ja
Tuin:Ja
Tuin kwaliteit:Verzorgd

Wettelijke gegevens

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht