Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Charmante vierkantshoeve op ca. 18a 40ca te Denderwindeke, een deelgemeente van Ninove, gelegen tussen Aalst en Edingen op zo’n 23 kilometer van Brussel. Het pand is zeer goed bereikbaar via de E40 via de afslag Aalst/Geraardsbergen.

Woonhuis

Het woonhuis, daterend van 2004, omvat op het gelijkvloers: een inkomhal met apart gastentoilet, een leefruimte met doorkijk open haard met zithoek (ca. 35,4M²) en een eetplaats (ca. 21,1M²), een ruime en goed geëquipeerde leefkeuken (40,3M²) in landelijke stijl, een linnenkamer (4,4M²) en een ruim kantoor (ca. 46,2M²). Verder is er ook nog een mooi terras aanwezig, dat deels overdekt is en een prachtig zicht op de tuin biedt.
Op het eerste verdiep: een nachthal, een masterbedroom (ca. 22,4M²) met dressing (ca. 11,9M²) en aansluitende badkamer (ca. 15,6M²) met ligbad, inloopdouche, dubbele lavabo en toilet, 2 kinderslaapkamers (ca. 28,6M² en ca. 27M²) met een gedeelde badkamer (ca. 7,9M²) met douche en ligbad, dubbele lavabo en toilet. De masterbedroom beschikt over een terras.

De bijgebouwen van deze vierkantshoeve herbergen een dubbele garage en 6 ruime stallen met een grote zolder op betonnen welfsels voor opslag van hooi en stro. Er bestaat een mogelijkheid om een aanpalende weide van 47a 30ca met zeer ruime schuilstal aan te kopen voor 20.000€. De andere weides op ca. 300m met een totale oppervlakte van 3Ha zijn te koop aan de prijs van 30.000€/Ha.

Deze vierkantshoeve ligt in één van de mooiste gemeentes van het Denderland en biedt U alles om veel plezier te beleven aan het wonen met Uw paarden of andere dieren, in alle rust en luxe.

Algemeen

Gemeente:Ninove
Referentie:IF - 1943
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Algemene staat:Instapklaar

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:Ja
WC:Ja
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Berging:Ja
Zolder:Ja

Wettelijke gegevens

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht