Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Centraal gelegen tussen Lokeren en Sint-Niklaas en vlot bereikbaar via de E17 en de N70, staat deze woning op een mooi perceel grond. Het geheel is bereikbaar via een oprijlaan van zo’n 150m, waardoor de private ligging verzekerd is. Momenteel bestaat de eigendom uit een volledig te verbouwen woning met een perceel bos en een grote weide achteraan (de weide is iets groter als 1ha). De woning werd gebouwd begin de jaren ’60 en heeft een degelijke opbouw maar moet volledig gestript worden. Er is een kelderverdieping onder het gehele huis en het gelijkvloers beschikt over een ruime inkomhal, lichte woonkamer met veel raampartijen, keuken, bijkeuken, slaapkamer of bureel, badkamer en apart toilet. Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers. Naast het huis staat een bijgebouw van ca. 60m² en een serre van ca. 54m². Het bos is ook voorzien van een vijver. De aanpalende weide is bereikbaar via een private dreef naast het huis. Dit project biedt een zeer mooie en centraal gelegen locatie waar de woning volledig kan verbouwd worden naar wens van de koper!

Algemeen

Gemeente:Waasmunster
Referentie:IF-2226
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Perceeloppervlakte:20.372 m²
Bouwjaar:1963
Algemene staat:Te renoveren

Indeling

Slaapkamers:3
Kelder:165 m²

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 1.760
EPC Certificaat Nr.:0000777570
EPC Index:834,00KWh/m²/jaar
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Niet meegedeeld
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht