Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze eigendom heeft een topligging in Waasmunster, met een uiterst vlotte bereikbaarheid naar zowel de E17, de A12 als de N70.

Voorheen stond de villa met een kleine uitbouw op de grens tussen 2 bouwgronden, het kleine bijgebouw werd verwijderd en vervangen door een grote raampartij, waardoor ook de tweede bouwgrond kon worden afgesplitst van deze verkoop. De woning staat nog steeds op een perceel van ca. 9000m² en heeft een ongestoord vrij zicht op de tuin en weide. (perceel wordt breder naar achter toe)

De villa heeft een tijdloze, karaktervolle uitstraling en maakt deel uit van een privaat gelegen woonpark aan de rand van de bossen.

Het interieur is afgewerkt met duurzame materialen zoals natuursteen- en parketvloeren, dubbele beglazing e.a., waardoor een tijdloos en klassiek interieur ontstaat.

Op het gelijkvloers is de indeling als volgt: een ruime en centrale inkom met gastentoilet en trap, een woonkamer met kachel, een geëquipeerde keuken, een sas met toegang naar de tuin, dubbele garage, berging en een granieten douchekamer met lavabo en toilet. Boven zijn er 3 grote slaapkamers, een logeerkamer en een ruime badkamer. Verder is de woning uitgerust met een kleine kelder, CV op stookolie en een vernieuwd alarmsysteem.

Achteraan de woning bevindt zich een terras met zonneluifel en een prachtig zicht op de tuin. Vlakbij de woning en tussen de bomen bevindt zich een mooi houten stalgebouw van ca. 60m² met alle voorzieningen.

Achteraan bevindt zich een aparte weide die gemakkelijk kan worden vergroot met een deel van de achtertuin.

Het geheel is uiterst verzorgd en onderhouden en biedt (mits minimale aanpassingen) tal van mogelijkheden voor de nieuwe eigenaar!

Algemeen

Gemeente:Waasmunster
Referentie:IF-1412
Vraagprijs:Verkocht
Type:Villa
Ligging:Landelijk
Perceeloppervlakte:9.500 m²
Op verdieping:0

Indeling

Slaapkamers:4
Badkamers:2
WC:3
Woonkamer:Ja
Berging:
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Zuid
Garage:1 (1 plaats)

Comfort

Beglazing:Dubbel
Verwarming:Stookolie - CV
Alarm:Ja
Zonnewering:Ja

Wettelijke gegevens

EPC Index:369,00KWh/m²/jaar
Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht