Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze unieke hoeve met de prachtige naam “Watersluyshoeve” is gelegen te Gontrode, midden in het groen, aan het eind van een doodlopende weg. Toch heeft u een goede verbinding naar zowel de E40 als de E17 daar Gontrode een deelgemeente van Merelbeke is en de kruising van de E40 met de E17 slechts op enkele kilometers verwijderd is.
Deze U-hoeve is een toonbeeld van charme en wie er vertoeft, komt tot rust en geniet van de natuur gelegen omheen deze hoeve. De hoeve is in uitstekende staat en het woongedeelte werd met luxueuze materialen gerenoveerd zoals eiken plancher, Bourgondische tegels, jura-tegels voor de badkamer,…
De hoeve bestaat uit woning met stallen, een schuur en een werkmanshuisje.
De woning omvat:
Gelijkvloers: inkom met Bourgondische tegels, volledig geëquipeerde keuken (32M²)met bijkeuken, living (ca. 80M²) met open haard en oude eiken plancher, grote slaapkamer met badkamer, tussenkamer, wijnkelder met tongewelf, voute, douchekamer met toilet
Eerste verdieping: overloop, slaapkamer, gang met ingebouwde opbergkasten, slaapkamer met douche, prachtige geïsoleerde zolder met eiken balken(kan voor diverse doeleinden gebruikt worden, loftstijl)
De stallen aan het woonhuis zijn voor diverse doeleinden te gebruiken.
De schuur herbergt ondermeer 2 paardenstallen met gang, koeboxen (11M x 3M) die perfect voor het opfokken van jonge paarden kunnen dienen,doorrijschuur, varkensstallen en 2 aardappelkelders.
Het werkmanshuisje herbergt ondermeer een garage, een opslag en een smidse.
Omheen deze hoeve ligt er voldoende weide en een boomgaard om een aantal paarden te houden. Tevens is er een bron aanwezig.

Wie in de “Watersluyshoeve” wil wonen met zijn rijk verleden, zal snel moeten zijn.

Algemeen

Gemeente:Gontrode
Referentie:IF-1104
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Perceeloppervlakte:12.500 m²
Op verdieping:0

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:2
WC:2
Woonkamer:80 m²
Keuken:32 m²
Berging:

Comfort

Gemeubeld:Neen

Wettelijke gegevens

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht