Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Het West-Vlaamse Beernem is één van de meest groene gemeentes van Vlaanderen en herbergt ondermeer het domein Lippensgoed-Bulskampveld, dat het grootste openbaar groengebied is van West-Vlaanderen. Beernem is goed bereikbaar via de E40 (afrit Beernem).
De eigendom, die hier te koop wordt aangeboden, ligt temidden van een groene en rustige omgeving en biedt veel privacy doordat dit landhuis ver weg verwijderd ligt van de straat en te bereiken is via een lange oprijlaan, gelegen tussen de weiden. Dergelijke locaties zijn in Vlaanderen een zeldzaamheid geworden en komen zelden te koop. Het volstaat een blik door één van de ramen van het landhuis te werpen om te genieten van het typische Vlaamse landschap, dat gekenmerkt wordt door weiden, afgeboord met knotwilgen langs grillige grachten. Elk raam is een schilderij dat langzaam verandert met het voortschrijden van de seizoenen.
Deze 2 hectare grote eigendom is dan ook een droom voor wie houdt van rust en privacy. Het landhuis is ontworpen en ingericht door vakmensen. Dit blijkt uit het ontwerp, het gebruik van luxueuze materialen en nieuwe technieken en de sfeer die het uitademt. Het ganse concept is zeer geslaagd en de woning werd dan ook opgenomen in een reportage van een gerenommeerd vaktijdschrift voor binnenhuisinrichting.
De woning heeft een mooie inkomhall die toegang geeft tot de woonkamer met haardvuur enerzijds en de hyper-geïnstalleerde leefkeuken anderzijds. Door het plaatsen van een erker heeft de keuken een open zicht op de omgeving en valt er ook veel licht naar binnen. De keuken is zeer ruim bemeten en is één van de meest charmante plaatsen in het landhuis. Er is ook nog een bijkeuken/linnenkamer.
De eetkamer is een sfeervolle en lichte ruimte, met gebruik van natuurlijke materialen zoals een massief houten plankenvloer. Ook hier is er weer een adembenemend zicht op de achterliggende velden. Deze woning beschikt ook over een bureel- of loungeruimte, die voorzien is van een bibliotheek met ingemaakte kasten, haardvuur en ook hier weer een prachtig zicht naar buiten.
Op het eerste verdiep vinden we een nachthal met ingebouwde kasten, waarop 4 ruime slaapkamers uitkomen. Eén van de slaapkamers heeft een mezzanine wat deze natuurlijk tot een leuke kinderkamer maakt. Een luxueuze badkamer, uitgerust met een inloopdouche en een ligbad met dubbele wastafel sluit aan op de masterbedroom. Voor de kinderen is er een een douchekamer met inloopdouche en wastafel.
De gehele woning is zeer luxueus afgewerkt en met heel veel smaak ingericht. De ruimtes zijn stuk voor stuk charmant en licht door de aanwezigheid van de vele glaspartijen, die een prachtig zicht op de omgeving bieden en op de weiden.

Ook voor een dierenliefhebber is deze eigendom uitermate geschikt. De bestaande schuur kan makkelijk omgevormd worden tot paardenstal en er is ruimte voor een tiental paarden. Ook voor een garage voor oldtimers of een grote hobbyruimte kan deze ingezet worden. De grote veldschuur kan dienen als opslag van materiaal, rollend materieel en/of hooi en stro.
Deze eigendom is uniek in zijn soort door zijn ligging en afwerking en zelden komt een dergelijke eigendom te koop in Vlaanderen. Laat dit pareltje niet ontsnappen!


Algemeen

Gemeente:Beernem
Referentie:IF-2388NP
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Ligging:Vrij uitzicht, Landelijk, Aan rustige weg, Open ligging
Perceeloppervlakte:20.000 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2011
Bouwlagen:2
Algemene staat:Luxe-afwerking

Indeling

Slaapkamers:4
Badkamers:2
Keuken:Ja, Woonkeuken, Ingericht met toestellen
Tuin:Ja

Comfort

Raamwerk:Hardhout
Dak:Zadeldak
Gevel:Baksteen
Beglazing:Hoogrendementsglas
Verwarming:Open haard, Vloerverw. gedeeltelijk, Warmtepomp
Isolatie:Volledig geïsoleerd

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 1.242
Kadastrale Nummers:A408F en A403A
Kadastrale Oppervlakte:20.000 m²
EPC Certificaat Nr.:31003-G-2011_128/EP14854/A001/D01/SD001
EPC Index:147,00KWh/m²/jaar
EPC Opmaakdatum:5/11/2013
EPC E-peil:72,00
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Agrarisch gebied
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht