Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Dit hippisch complex is makkelijk bereikbaar via de E40 en is op zo'n 20 km van de zee gelegen. Het bevindt zich midden in de kustpolders en U kan er genieten van wijdse vergezichten en gaan wandelen in de prachtige natuur.

Het eigendom bestaat uit een gerenoveerd woonhuis met 3 slaapkamers, een recente binnenpiste met 11 stallen en ontvangstruimte, twee losstaande stalgebouwen (20 en 3 stallen) en een buitenpiste naast winterpaddocks en weiden.

Het woonhuis omvat op het gelijkvloers een inkom, een gezellige keuken met aansluitende veranda, een charmante leefruimte, een kelder, een voute met dressing, een technische ruimte/linnenkamer en een slaapkamer. Op het eerste verdiep vinden we 2 bijkomende slaapkamers en een badkamer met wastafel en ligbad met douchescherm. Er is ook een leuk zonneterras met zomerkeuken en tuintje.

Het hippisch complex omvat een binnenpiste van 21m X 50m met professionele geopadbodem naast 11 ruime stallen en een wasplaats met solarium. Ook een ruim groomsverblijf is aanwezig in dit gebouw. Verder is er een groot stalgebouw aanwezig dat 20 stallen van 3M X 3,5M bevat en 2 merrieboxen. Een tweede stalgebouw omvat 3 ruime stallen.

Een grote buitenpiste van 30m X 60m en voldoende weides vervolledigen deze eigendom.

Zeer veelzijdige eigendom voor de paardenliefhebber!! Kan dienst doen als pensionstalling, sportstal of voor een paardenfokkerij dan wel een combinatie ervan.

Algemeen

Gemeente:Diksmuide
Referentie:IF-2537
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Vrij uitzicht, Landelijk, Aan rustige weg, Open ligging
Type constructie:Traditioneel
Bouwlagen:2
Algemene staat:Normaal

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:1
Woonkamer:Ja
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Zuid-Oost
Tuin kwaliteit:Normaal

Comfort

Raamwerk:PVC
Dak:Zadeldak
Beglazing:Dubbel
Verwarming:Aardgas

Wettelijke gegevens

EPC Certificaat Nr.:20150716-0001778662-1
EPC Index:725,00KWh/m²/jaar
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Stedenbouwkundige bestemming:Landschappelijk waardevolle agrarisch gebied
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht