Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze mooie eigendom is gelegen op een prachtige locatie in het drop Ulestraten, een gemeente in het zuiden van Nederlands Limburg. Gelegen temidden van de landerijen, zonder directe buren met een prachtig uitzicht over de velden.De paardenaccommodatie is uitermate geschikt voor professionele doeleinden. Mede dankzij de centrale ligging biedt deze locatie een mooie uitvalsbasis voor het deelnemen aan verschillende (inter)nationale evenementen.

Het geheel bestaat uit een luxueus landhuis met 3 slaapkamers, dubbele garage, een binnenpiste (22m x 60m), buitenpiste (20m x 60m), 24 stallen en verschillende weides omheind met hout.

Het woonhuis is ingedeeld als volgt:
Op het gelijkvloers is er een centrale inkomhal met gastentoilet die toegang geeft tot enerzijds de bureau en anderzijds de ruime woonkamer. Naast de woonkamer is er een luxueuze en volledig geïnstalleerde leefkeuken. Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, 2 hiervan beschikken over een eigen dressing. Verder is er een grote badkamer met wastafel, ligbad, regendouche en toilet.

De kelder is toegankelijk via een vaste trap in de inkomhal. Deze biedt naast berging ook nog extra leefruimtes zoals een extra slaapkamer, woonkamer en badkamer met regendouche en wastafel. De kelder is ook toegankelijk via een aparte trap langs de buitenkant.

Naast de woning bevindt zich een aparte garage voor 2 auto's.

De stal is achter de woning gelegen en beschikt over 24 ruime boxen. Langs de stallen zijn er 2 poetsplaatsen (met warm en koud water) , solarium en aanpalend een grote zadelkamer met inbouwkasten uit steigerhout.

Naast de stallen is er een geopad binnenpiste van 22m x 60m. De piste is uitermate fris en zeer licht dankzij de lichtstraten in het dak en de vensters aan de zijkant.

Vooraan het stalgebouw is er een volledig ingericht groomsappartement met woonkamer, aparte keuken, slaapkamer, badkamer, douche en toilet. Vanuit het appartement heeft men zicht op enerzijds de binnenpiste en anderzijds de tuin.

De buitenpiste ligt aan langs het stalgebouw en meet 20m x 60m en is voorzien van een sproeïinstallatie. Achter de buitenpiste is nog een kleine paddock voorzien met tapijtsnippers.

Kortom, een uitermate rustig gelegen domein waar men kan genieten van deze magnifieke locatie.

Algemeen

Gemeente:Ulestraten
Referentie:IF-2563
Vraagprijs:Verkocht
Type:Boerderij
Ligging:Vrij uitzicht, Landelijk, Aan rustige weg, Open ligging
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2008
Algemene staat:Luxe-afwerking

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:2
WC:1
Garage:2

Wettelijke gegevens

EPC Certificaat Nr.:938528403
EnergyClass:A
EPC Opmaakdatum:8/03/2016

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht