Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze hippische accommodatie is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving te Nuenen in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, tussen Eindhoven en Helmond.
De eigendom bestaat uit een landhuis, een binnenpiste, een buitenpiste, 15 stallen, een longeercirkel, een appartement en weiden.

Het hippisch gedeelte is bereikbaar via een aparte inrit met poort. De hal (25m x 50m) omvat een binnenpiste van 20m x 40m met Wijlaars bodem, 4 stallen, een wasplaats en een inpandig appartement met 2 slaapkamers. De buitenpiste met professionele bodem meet 20m x 60m en is voorzien van verlichtingen beregeningsinstallatie. Het apart stalgebouw bestaat uit 10 paardenboxen, een wasplaats en een zadelkamer. Tevens is het domein voorzien van een gedraineerde longeercirkel en met hout omheinde weides.

De vrijstaande woning bestaat uit een ontvangstruimte met kitchenette, een toilet, een eerste slaapkamer met aansluitende badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo, een ruime leefkeuken met granieten werkblad, een vaatwasser, een inductiekookplaat, een koelkast en een combimagnetron. Via de keuken komt men in de ruime living met gashaard. De living bestaat uit twee delen, waarvan één deel thans voorzien is als bureel en eventueel ook bij de living zou kunnen worden betrokken. Verder via de gang komt u aan de tweede slaapkamer en een apart nachttoilet. De masterbedroom is voorzien van ingemaakte kasten en een aansluitende badkamer met ruime inloopdouche, een ligbad en dubbele lavabo.
Verder is er nog een garage met toegang tot de zolder en een overdekt terras met uitzicht op de mooi aangelegde tuin.

Bijzonderheden :
- woning in 2001 gemoderniseerd
- woning geheel geïsoleerd
- de buitenzijde van de woning in 2017 geschilderd
- camerabeveiliging aanwezig
- milieuvergunning voor het houden 34 paarden , 3 paarden in op fok en 10 schapen

Algemeen

Gemeente:Nuenen
Referentie:IF-2716
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Perceeloppervlakte:34.890 m²
Type constructie:Traditioneel
Renovatiejaar:2001
Inhoud:1000 m³
Bouwlagen:1
Algemene staat:Instapklaar

Indeling

Slaapkamers:Ja
Woonkamer:Ja
Tuin:Ja
Garage:2 plaatsen

Comfort

Raamwerk:Hout
Dak:Zadeldak
Beglazing:Dubbel
Verwarming:Gashaard, Aardgas

Wettelijke gegevens

Kadastrale Oppervlakte:30.400 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht