Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Rustig gelegen hoeve met conciërgewoning en stallen te Bree op ca. 8300m² Gerenoveerde hoeve met schuur (ca. 200m²), apart bijgebouw/ conciërgewoning, 4 paardenstallen en buitenpiste op ca. 8300m². De mogelijkheid bestaat om nog ca. 9200m² bij aan te kopen.

De hoeve is rustig gelegen op 3 km van het stadscentrum van Bree in de deelgemeente Beek, vlakbij de Nederlandse grens. Bree, met zijn uitgebreide winkel- en uitgaansmogelijkheden, biedt ook alle comfort qua school- en sportfaciliteiten.

De hoeve is ingedeeld als volgt; Op het gelijkvloers: een centrale hal met gastentoilet, een recente landelijke leefkeuken met natuurstenen werkblad, gasvuur en oven. Vanuit de keuken is er een mooi zicht op de tuin. Naast de keuken bevindt zich de living van ca. 200m² met verschillende niveau’s en mezzanine. Vanuit de living is er toegang, met een aparte trap, tot op een tussenverdiep waar men een extra zithoek en bureau kan terugvinden. Verder is er naast de living nog een extra multifunctionele ruimte van ca. 35m². Er zijn nog 2 slaapkamers, een badkamer met lavabo en douche en een dubbele garage.
Op de eerste verdieping zijn er 3 grote slaapkamers, een ruime badkamer met dubbele lavabo, ligbad en aparte douche en toilet. Er is een ingebouwde sauna.

Naast de hoofdhoeve kan men de conciërgewoning terug vinden. Deze heeft een aparte inrit en heeft de volgende indeling: centrale hal met gastentoilet, ruime woonkamer met open keuken, een badkamer, slaapkamer en berging. Boven is er nog een multifunctionele zolder.

Achteraan is er een stalgebouw met 4 paardenstallen. Het is eventueel mogelijk om extra stallen bij te creëren in de bestaande schuur. Mooie uitrijmogelijkheden gezien de hoeve gelegen is vlakbij het Limburgse ruiterroutenetwerk.

Algemeen

Gemeente:Bree
Referentie:IF-2509
Vraagprijs:Verkocht
Type:Boerderij
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1988

Indeling

Slaapkamers:5
Badkamers:2
Keuken:Ja, Gesloten keuken, Ingericht met toestellen

Comfort

Raamwerk:Hardhout
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel, Stookolie

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 1.539
Kadastrale Oppervlakte:8.300 m²
EPC Certificaat Nr.:684996
EPC Index:184,00KWh/m²/jaar
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Agrarisch gebied
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht