Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze boerderij met hondenpension is gelegen in Eksel. De woning bevind zich op meer dan 100m afstand van alle nabije buren. Mooi voordeel als u meer als 10 honden wenst te houden.

Het geheel omvat een te renoveren boerderij, hondenpension, paardenstallen en speelweides voor de honden.

Wanneer we de te renoveren boerderij binnengaan bevindt de woonkamer zich aan de linkerzijde. De woonkamer staat in verbinding met de open keuken. Deze keuken is volledig ingebouwd en van alle gemakken voorzien. Achter de keuken bevindt zich een bergruimte en de achterdeur. Langs de rechterzijde van de inkom bevinden zich de 3 slaapkamers en badkamer. Het volledige huis is gelijkvloers ingericht. Aan de linkerkant van de boerderij is momenteel een bergruimte of garage voorzien.

Het hondenpension bevindt zich tegenover de woning en is ingericht met een gezellige inkomhal, bureau, keuken en 6 hondenkennels. Deze kennels hebben een binnen en buitengedeelte dat afgesloten kan worden door middel van een luik. De kennel is voorzien van verwarming en airco. De kennels bevinden zich momenteel aan de rechterzijde van het gebouw, er is nog mogelijkheid tot uitbreiden van kennels aan de linkerzijde van het gebouw. Achteraan de kennel is een ruimte voorzien als paardenstallen met 3 separate boxen. Het paardengedeelte en het hondenpension zijn gescheiden door middel van een schuifdeur.

De volledige woning met tuin is omheind en hondvriendelijk. De speelweides van de honden die zich voor de kennel bevinden zijn omheind met Becaert draad.

Een anti-inbraaksysteem is voorzien in de woning.

Algemeen

Gemeente:Eksel
Referentie:IF-2466NP
Vraagprijs:Verkocht
Type:Boerderij
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Ligging:Landelijk
Type constructie:Traditioneel
Algemene staat:Te renoveren

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:1

Wettelijke gegevens

Kadastrale Oppervlakte:4.179 m²
EPC Certificaat Nr.:1917081-1
EPC Index:816,00KWh/m²/jaar
EPC Opmaakdatum:7/12/2016
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Agrarisch gebied
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht