Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze woning is gelegen op het einde van een doodlopende straat waardoor u geniet van prachtig zicht op de weilanden erachter. De woning is dan ook zo gebouwd dat u er zowel vanuit de woonkamer en de keuken, als vanuit de slaapkamer optimaal van kan genieten.
De ruwbouw van deze woning werd gezet in 2003. In 2011 werd de afwerking van het interieur voltooid. De buitenkant kan nog afgewerkt worden naar keuze.

De open keuken is voorzien van alle moderne apparatuur zoals een prachtig gasfornuis van het merk Mercurius en een microgolfoven, een oven en een koffiezetapparaat van Miele. De ruime leefruimte op parket geniet van veel lichtinval door de aanpalende veranda. Verder vinden we op het gelijkvloers nog een gastentoilet en een technische ruimte. Via de inkomhal kan men de trap naar de eerste verdieping en naar de kelder nemen.

Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers, waarvan 3 met prachtig zicht over de weilanden. De masterbedroom is tevens voorzien van een dressing. Verder is er een badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafel en een vierde kamertje dat momenteel gebruikt wordt als dressing.

De woning is volledig onderkelderd. Hier is één kamer ingericht als wellnessruimte met sauna en douche en één als wasruimte. Ook de garage met automatische poort bevindt zich op deze verdieping. De andere kamers worden gebruikt als bergruimte.

Achter de eigendom loopt er een zandpad naar de stallen en de buitenpiste (27m x 40m) voorzien van verlichting. Het houten stallengebouw bestaat uit 3 boxen en opslagruimte voor hooi en stro.

Kortom, deze recent gebouwde woning met unieke locatie is een buitenkans voor elke paarden- of natuurliefhebber!

Algemeen

Gemeente:Opoeteren
Referentie:IF-2450
Vraagprijs:Verkocht
Type:Boerderij
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2003
Algemene staat:Luxe-afwerking

Indeling

Slaapkamers:4
Tuin oriëntatie:Zuid-West

Wettelijke gegevens

Kadastrale Oppervlakte:96 m²
EPC Certificaat Nr.:1896288
EPC Index:189,00KWh/m²/jaar
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht