Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Klein beschrijf mogelijk voor rechthebbenden! Deze prachtige woning is gelegen in Diepenbeek op +-10 km afstand van de stad Hasselt. De woning is erg makkelijk te bereiken via de E313. Achteraan de eigendom grenst het natuurgebied 'Dautenweijers', ideaal voor lange wandelingen in ongerepte natuur.

De eigendom omvat een gerenoveerde vakwerkhoeve, aangelegde tuin met moestuin, bijgebouwen o.a. paardenstallen en weides.

Deze historische vakwerkhoeve is gerestaureerd met respect voor zijn authentieke elementen en oog voor het huidig modern comfort. De woning omvat op het gelijkvloers een open leefruimte met bureau en veranda. In de zithoek staat een houtkachel. Rechtsboven bevindt zich de bureauruimte. De prachtige veranda sluit aan op het verlengde van de woonkamer. Onder de trap is er een gastentoilet. Rechts van het woongedeelte is er de keuken met authentiek fornuis. Achter de keuken is er nog een bijkeuken of berging. Rechts van de inkom bevindt zich nog een gescheiden woonruimte met eigen keuken. De bovenverdieping van de woning heeft 3 slaapkamers, een berging en 1 badkamer. De volledige woning is voorzien van een correct werkende alarminstallatie. Mogelijkheid tot kangoeroewonen.

Rondom de woning is een prachtig aangelegde tuin. Doorheen de tuin zijn er verschillende charmante hoekjes met bijgebouwen gecreëerd. Zo is er een barbecuehuisje, kippenstal, tuingeriefberging,... Achteraan bevinden zich de moestuin en de weides. De weide achteraan het huis heeft 2 paardenstallen vervaardigd uit hout en een opslagruimte. Rechts langs de woning is er een carport met berging en een tweede weide met stal.

Algemeen

Gemeente:Diepenbeek
Referentie:IF-2608
Vraagprijs:Verkocht
Type:Boerderij
Type constructie:Traditioneel
Algemene staat:Normaal

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:1

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 726
EPC Certificaat Nr.:221460
EPC Index:464,00KWh/m²/jaar
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht