Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze prachtige eigendom is gelegen te Beverlo, deelgemeente van de stad Beringen. Het huis is gelegen in een rustige straat. Beringen is makkelijk te bereiken via de E313 en de E314.

Deze zeer goed afgewerkte eigendom omvat een woonhuis met tuinhuis op ca. 8 are grond, de weide met paardenstallen en buitenpiste zijn verderop in de straat gelegen en zijn ca. 66 are groot. Er is een mogelijkheid tot het bijkopen of huren van aanpalend 60are grond.

De mooie woonst met veel lichtinval bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal, een gastentoilet, een bureauruimte, een ruime woonkamer met open keuken en een grote berging met inbouwkasten. De keuken is voorzien van alle apparatuur. De bovenverdieping telt 4 slaapkamers (waarvan 1 masterbedroom met ensuite badkamer voorzien van ligbad en inloopdouche), een toilet, een dressing en een badkamer met inloopdouche.

De tuin aan de woning is volledig omheind en heeft vooraan een elektrische poort. Rechts langs de woning ligt het terras met een rietgedekte overkapping. Achteraan de tuin staat een charmant, ruim bijgebouw/tuinhuis. Dit bijgebouw kan voor diverse doeleinden dienen bv. aparte studio, B&B, atelier, ...

De paardenweide ligt slechts enkele meters verderop in de straat. Deze is bereikbaar via een kleine landweg. Hier zijn 3 paardenstallen, een ruime zadelkamer, een wasplaats en opslagruimte. De stallen zijn voorzien van automatische drinkbakken, water en elektriciteit. De buitenpiste heeft de afmetingen van +/- 20m x 30m. Zeer mooi en rustig gelegen midden in het groen.

Algemeen

Gemeente:Beverlo
Referentie:IF-2702
Vraagprijs:Verkocht
Type:Boerderij
Perceeloppervlakte:7.400 m²
Type constructie:Traditioneel
Algemene staat:Normaal

Indeling

Slaapkamers:4

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 1.187
EPC Certificaat Nr.:71004-G-2013/00410/EP05888/A001/D01/SD001
EPC Index:112,90KWh/m²/jaar
EPC E-peil:60,00
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht