Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze prachtige eigendom is gelegen in Lummen. Makkelijk te bereiken via de E313 of de E314. De woning zelf is gelegen in een erg rustige straat.

Het geheel bestaat uit een gerenoveerde hoeve met 2 wooneenheden, 4 paardenstallen, buitenpiste, carport, mestplaat, hangaar en met hout omheinde weiden.

De woning is opgedeeld in 2 wooneenheden, de woning links heeft op het gelijkvloers een inkomhal, gastentoilet, woonkamer en keuken. De berging achter de keuken vormt de doorgang naar het andere woongedeelte. De bovenverdieping telt 2 ruime slaapkamers, badkamer, dressing en een bureauruimte. Het rechtse woongedeelte heeft op het gelijkvloers 3 slaapkamers, een badkamer en berging. De bovenverdieping bestaat uit een grote leefruimte met open keuken en een prachtig uitzicht over de achterliggende weiden.

Aan de achterkant van de woning is er een groot terras met aansluitend de tuin met aan de linkerkant een carport. Langs beide zijden van de woning is er een inrit voorzien, afgesloten door middel van een houten poort. De buitenpiste heeft een afmeting van 20m x 40m. Het stalgebouw bestaat uit 4 paardenstallen, een wasplaats en een zadelkamer. Links langs de stal is een betonnen mestplaat voorzien. De hangaar is ideaal voor de opslag van machines, stalstrooisel of voer. Het grootste deel van de weiden zijn met hout omheind.

Algemeen

Gemeente:Lummen
Referentie:IF-2629
Vraagprijs:Verkocht
Type:Boerderij
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Ligging:Vrij uitzicht, Landelijk, Aan rustige weg, Open ligging
Perceeloppervlakte:26.115 m²
Type constructie:Traditioneel

Indeling

Slaapkamers:5
Badkamers:2

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 751
EPC Certificaat Nr.:2044071
EPC Index:229,00KWh/m²/jaar
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Ja
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Agrarisch gebied
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht