Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze laagbouwvilla, gelegen in het Hageland, is afgewerkt met degelijke materialen en voorzien van alle comfort. Er is een kleine achterliggende weide en een bijgebouw met dubbele garage.

Alle woonvertrekken bevinden zich op het gelijkvloers. De inkomhal met gastentoilet is voorzien van een mooie natuursteen vloer en maakt de verbinding met de nachthal en de leefruimtes. De keuken is volledig geïnstalleerd met werkeiland, voorzien van grote raampartij en toegang naar het overdekt terras, dat zich uitstrekt over de volledige lengte van de achtergevel. De dubbelzijdige Flam zorgt voor de gezelligheid zowel in de keuken als de leefruimte. De woonkamer is eveneens voorzien van een natuursteen vloer en is ingedeeld in een zithoek en een eethoek.
De nachthal bestaat uit 3 ingerichte slaapkamers, een verder in te richten kamer (naar eigen smaak) en een badkamer met jacuzzibad, modern meubel en toilet.

Het bijgebouw van ca. 42m² is voorzien van elektriciteit en biedt ruimte aan 2 wagens.

De achterliggende weide is ongeveer 3.000m² groot en omsloten door andere weilanden, wat een mooi uitzicht geeft op deze landelijke gemeente in het Hageland.
Ideaal voor een gezin met pony’s, een tweetal paardjes of voor het houden van kleinvee (geiten, schapen, kippen, etc.). Er is een manege met binnenpiste op ca. 4 km van het eigendom.

Algemeen

Gemeente:Geetbets
Referentie:IF - 1848NP
Vraagprijs:Verkocht
Type:Villa
Ligging:Landelijk, Aan rustige weg
Perceeloppervlakte:4.000 m²
Bewoonbare opp.:200 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2002

Indeling

Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:49 m²
Keuken:Ja, Woonkeuken, Ingericht met toestellen
Berging:Ja
Zolder:Ja
Terras:Ja
Tuin:Ja
Garage:1 (2 plaatsen)
Garage Oppervlakte:42 m²
Garage Types:Vrijstaand steen, Elektrische poort
Garage uitrusting:Elektrische voorzieningen

Comfort

Raamwerk:PVC
Beglazing:Dubbel
Verwarming:Open haard, Stookolie
Isolatie:Muurisolatie, Vloerisolatie

Wettelijke gegevens

EPC Certificaat Nr.:1059769
EPC Index:464,00KWh/m²/jaar
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht