Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze volledig instapklare, gerenoveerde villahoeve op ca. 80 are ligt slechts op enkele minuten van het centrum van Wuustwezel en de Nederlandse grens, is vlot bereikbaar via de E19 Antwerpen-Breda en geniet van een prachtig open zicht op weiden.

De hoofdwoning bestaat uit een riante woonkamer op parket en een extra ruimte op hoogwaardige tegels, momenteel ingericht als bureau, met een uniek zicht op de tuin en weiden achter de woning, een uitgeruste keuken met aangrenzende berging en zeer ruime ingebouwde kasten, een inkomhal en een gastentoilet. Het terras grenst aan de woonkamer. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers waarvan 2 zeer ruime en een badkamer met wastafel, ligbad en inloopdouche.
Hiernaast, in ditzelfde gebouw, is er een tweede woning met woonkamer, uitgeruste keuken, toilet en op de eerste verdieping een grote slaapkamer met badkamer. De 2 woonruimtes werden vroeger verbonden door een deur die momenteel dichtgemetseld is. Dit kan echter gemakkelijk weer ongedaan gemaakt worden. Ook kan men een doorgang maken op de eerste verdieping. Op die manier kan men de hoofdwoning fel uitbreiden.

Naast de hoeve bevindt zich een dubbele garage die in verbinding staat met het half-open poolhouse. Het zwembad kan verwarmd worden.

Op het perceel staat ook een grote schuur. Deze is momenteel ingericht als gastenverblijf, toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Op de benedenverdieping vindt u een ruime leefruimte, een keuken (overal onderrijdbaar), een slaapkamer die via een schuifdeur toegang geeft tot de badkamer met inrijdouche en een toilet. Op de eerste verdieping zijn er nog 2 slaapkamers. Het gastenverblijf heeft een privéterras dat volledig is afgescheiden van de rest van de tuin. Verder is er in de schuur nog een extra bergruimte en een afgewerkte 'zolder' die nog ingedeeld kan worden naar keuze.

In de recent volledig aangelegde tuin staan een prachtig houten stallengebouw (momenteel voor geiten maar gemakkelijk omvormbaar naar 3 ruime paardenboxen), 4 grote vogelkooien en een overdekte ruimte verdeeld in verschillende compartimenten en voorzien van een vijvertje voor gevogelte. De weide achteraan is voorzien van een schuilstal

Kortom, deze hoeve is ideaal voor dierenliefhebbers die rustig willen wonen! Ook is deze eigendom perfect voor het uitbaten van hoeve- en plattelandstoerisme. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een bezichtiging.

Algemeen

Gemeente:Wuustwezel
Referentie:IF-2424
Vraagprijs:Verkocht
Type:Boerderij
Ligging:Vrij uitzicht, Landelijk, Aan rustige weg
Type constructie:Traditioneel
Bouwlagen:2

Indeling

Slaapkamers:7
Badkamers:3
WC:Ja
Keuken:Ja
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Zuid
Tuin kwaliteit:Verzorgd

Wettelijke gegevens

Kadastrale benaming:F
Kadastrale Nummers:388B en 388C
Kadastrale Oppervlakte:8.142 m²
EPC Certificaat Nr.:43388
EPC Index:194,00KWh/m²/jaar
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Agrarisch gebied
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht