Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze charmante hoeve is gelegen in een zeer rustige straat in Sint-Katelijne-Waver, vlakbij Mechelen en centraal tussen Antwerpen en Brussel, en is vlot bereikbaar via de E19.

De woning bestaat uit twee verdiepingen (en een tussenverdieping).
Op het gelijkvloers vinden we een inkomhal, een zeer ruim bureau en een gezellige leefruimte voorzien van een kachel. De prachtig gerenoveerde keuken met kookeiland is voorzien van alle moderne apparatuur en een authentieke bakoven. Voor de kasten gebruikte men het hout van de bodem van oude treinwagons. Dankzij de aanpalende veranda geniet de keuken van zeer veel lichtinval. Verder vinden we op het gelijkvloers nog een berging en een slaapkamer voorzien van een inloopdouche met glazen wand en een lavabo.

De tussenverdieping is momenteel een gezellige zitruimte.

Op de eerste verdieping vinden we 4 zeer ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van een dubbele wastafel, een ligbad en douche.

Een deel van de hoeve wordt momenteel gebruikt als garage. Men kan dit gedeelte ook zeer eenvoudig inrichten tot paardenstallen. De zolder hierboven kan men dan gebruiken als hooizolder.

Verder vinden we op het perceel nog 2 gezellige terrasjes, waarvan 1 overdekt, een halfopen bijgebouw wat men eventueel ook nog kan ombouwen tot stallen, een overdekt hondenhok en een ganzenhok. Aanpalend aan de woning vinden we tenslotte nog een carport. De tuin is volledig omheind. Het aanpalende weiland maakt deze eigendom ideaal voor dier- en natuurliefhebbers die graag rustig willen wonen.

Algemeen

Gemeente:Sint-Katelijne-Waver
Referentie:IF-2401
Vraagprijs:Verkocht
Type:Boerderij
Type constructie:Traditioneel
Algemene staat:Luxe-afwerking

Indeling

Kamers:6
Slaapkamers:5
Badkamers:2
WC:3

Wettelijke gegevens

Kadastrale Oppervlakte:9.780 m²
EPC Certificaat Nr.:1857928
EPC Index:350,00KWh/m²/jaar
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Agrarisch gebied
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht