Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze eigendom is gelegen aan de rand van Schelle en is makkelijk bereikbaar via de A12. Deze vormt een belangrijke verkeersader tussen Antwerpen en Brussel en de woning is dan ook een perfecte uitvalsbasis naar deze twee grootsteden. Zo is de op- en afrit van Niel binnen enkele minuten bereikbaar en de op-en afrit van Kontich van de E19 bevindt zich op een tiental minuten van de eigendom.
Gelegen in het groen, aan een kleine toegangsweg en met zicht op de velden, waant U zich op het platteland, terwijl het centrum van Schelle op enkele honderden meters verwijderd is met belangrijke winkelcentra op stapafstand.

De woning is volledig te renoveren en is gelegen in woongebied zodat er veel mogelijkheden zijn, ook ten aanzien van nieuwbouw.
De afmetingen van de woning bedragen vandaag ca. 14,2m X 8m. De veranda meet 16m x 3m.
De schuur in het verlengde van de woning meet 9,5m X 8m. Verder is er nog een ruime hangaar, aangrenzend achteraan de schuur, en deze meet 9,5m X 8,5m en een tweede met een lager dak van 8,5m X 8,5m.

Gezien de oppervlakte van de bijgebouwen is deze eigendom ook uitermate geschikt voor een zelfstandige die praktijkruimte of kantoorruimte nodig heeft.

Ook een garage is nog aanwezig.

Unieke kans op een prachtige locatie in Schelle!


Algemeen

Gemeente:Schelle
Referentie:IF-2331
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Ligging:Landelijk, Aan rustige weg
Type constructie:Traditioneel
Algemene staat:Te renoveren

Indeling

Slaapkamers:5
Badkamers:Ja
WC:Ja
Bureau:Ja
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Zolder:6 m²
Veranda:Ja
Tuin:Ja

Comfort

Dak:Zadeldak
Verwarming:Stookolie

Wettelijke gegevens

Kadastrale Oppervlakte:1.300 m²
EPC Certificaat Nr.:20150716-0001778543-1
EPC Index:855,00KWh/m²/jaar
EPC Opmaakdatum:16/07/2015
EPC Geldig tot:16/07/2025
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht