Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Amper 10km van Anttwerpen centrum met goede verbindingen richting Brussel en Limburg en de Kempen biedt deze modern gerenoveerde hoeve een ruime, praktische woonruimte en mooie paardenfaciliteiten.

Met een totale bewoonbare oppervlakte van 307m² biedt deze villahoeve veel leefcomfort.

Zoals het bij vele hoeves gebruikelijk is, is de ingang langs de achterzijde. Via de hall is er toegang tot de veranda. Een glazen deur vormt de scheiding met de leefruimte van waaruit je zowel het apart bureel als de gelijkvloerse slaapkamer betreedt.

De effectieve leefruimte is zowel compact als praktisch. De mezzanine doet dienst als eetplaats, maar ook in de veranda is er dagdagelijkse eetruimte.De open keuken en salon zijn zodanig opgesteld dat er "contact" is en toch ook privacy. De trap naar de mezzanine is ook een toegang tot de kelder die ingericht is met een sauna. De zeer ruime badkamer op de gelijkvloers maakt het zowel naar de saunaruimte als naar de gelijkvloerse slaapkamer zeer praktisch.

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, waarvan één extreem ruim met aanpalende dressing. Ook is er een zeer praktische doucheruimte op deze verdieping.

De paardenaccommodatie is zowel via de woonruimte als via de ruime garageruimte bereikbaar.Er zijn 3 ruime stallen en de garage doet deels dienst als zadelkamer.

In de stalruimte is er toegang tot de zolder.

De automatische poort aan de voorzijde leidt ons via een korte oprijlaan naar de achterzijde van de hoeve waar zowel plaats is voor een drietal wagens als een leuk terras met bijgebouw dat dienst doet als inloopstal van ruim 30 m².

Van hieruit zijn ook de aanpalende weides bereikbaar die een oppervlakte hebben van 1,27 ha.

Een mooie oppportuniteit in een regio die zowel rust als praktische faciliteiten zoals scholen, winkels en openbaar vervoer biedt.

Algemeen

Gemeente:Boechout
Referentie:IF-1450
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Ligging:Voorstad
Perceeloppervlakte:15.800 m²
Type constructie:Traditioneel
Op verdieping:0
Algemene staat:Instapklaar

Indeling

Slaapkamers:4
Badkamers:2
Berging:
Kelder:Ja
Veranda:Ja
Terras:Ja
Garage:1 (1 plaats)

Comfort

Raamwerk:PVC
Dak:Zadeldak
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel

Wettelijke gegevens

Kadastrale Oppervlakte:16.000 m²
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Niet meegedeeld

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht