Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Dit prachtige landhuis ligt vlak aan de Nederlandse grens aan het einde van een doodlopende straat. De omliggende bossen en weilanden maken de locatie uniek!

De hoofdwoning bestaat uit een riante inkomhal met een prachtige eikenhouten trap, een ruime woonkamer voorzien van een houthaard, met prachtig zicht op achterliggende tuin en weides en toegang tot het terras, een volledig uitgeruste keuken met opkamer (berging) en hieronder een kleine kelder, een bureau en een gastentoilet. Op de eerste verdieping vinden we een ruime slaapkamer, een badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel en een apart toilet. In de nachthal is er de mogelijkheid om een extra slaapkamer of een dressing te voorzien.
Verder vinden we aanpalend aan de woning een garage. Hierboven bevindt zich een zeer ruime zolder die nog ingericht kan worden naar keuze.

De tweede woning bestaat uit een leefruimte voorzien van een houthaard met aansluitend de uitgeruste keuken, een ruime berging, 3 slaapkamers, een badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel en een inpandige garage. Deze woning is tevens voorzien van een eigen tuin en terras, zodat ook deze bewoners van alle privacy kunnen genieten.

Verder vinden we op het perceel een ruime schuur waarin men paardenstallen kan zetten (de muren voor 2 boxen zijn reeds gemetseld) met hooizolder, een carport voor rollend materieel, een prachtig aangelegde vijver en weides.

Kortom, deze eigendom met unieke locatie is ideaal voor elke natuur- en/of dierenliefhebber!

Algemeen

Gemeente:Weelde
Referentie:IF-2437
Vraagprijs:Verkocht
Type:Boerderij
Perceeloppervlakte:14.000 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwlagen:2
Algemene staat:Luxe-afwerking

Indeling

Kamers:5
Badkamers:2
Tuin oriëntatie:Noord-West
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Garage:2

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 1.759
EPC Certificaat Nr.:1877101
EPC Index:576,00KWh/m²/jaar
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Agrarisch gebied
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht