Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze woning werd in 2008 gerenoveerd en uitgebreid. Ze is gelegen in Wortel, een deelgemeente van Hoogstraten, vlakbij de Nederlandse grens en is vlot bereikbaar via de E19 Antwerpen-Breda.

Op de benedenverdieping vinden we een inkomhal met garderobe en gastentoilet, een prachtige, open leefruimte met keuken en woonkamer voorzien van een pelletkachel. Door de grote raampartijen geniet men van prachtig zicht op de achterliggende weilanden. Verder vinden we op het gelijkvloers een bureau voorzien van een pelletkachel, een riante bergruimte die momenteel gebruikt wordt als tweede bureau, een slaapkamer met aanpalende ruimte die ingericht kan worden als dressing. een badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en toilet en een wasruimte waar zich tevens de achterdeur bevindt.
Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers. De woning is tevens voorzien van een kelderkamer met hierboven een opkamer die naar keuze kan worden ingericht.

De woning is langs 3 zijden omringd door tuin, langs de linkerkant vinden we een brede oprijlaan met achteraan parkeerruimte.

Het recente stallengebouw bestaat uit een werkhuis/hobbykamer, een opslagruimte en 4 paardenstallen. De staldeuren geven direct uit op het weiland. Het weiland is volledig omheind en is bereikbaar langs de achterkant van de woning of via een zijstraat van de hoofdbaan waar de woning is gelegen.

Deze woning is dus geschikt voor elke familie met paarden en/of ander kleinvee!

Algemeen

Gemeente:Wortel
Referentie:IF-2501
Vraagprijs:Verkocht
Type:Boerderij
Ligging:Vrij uitzicht, Open ligging
Type constructie:Traditioneel
Renovatiejaar:2008
Algemene staat:Normaal

Wettelijke gegevens

Kadastrale Oppervlakte:11.000 m²
EPC Certificaat Nr.:1942477
EPC Index:285,00KWh/m²/jaar
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Landschappelijk waardevolle agrarisch gebied
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht