Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze stoeterij bevindt zich op een uniek locatie in het groen in de Vlaamse Kempen, omgeven door wandel-, natuurgebied en bossen, temidden van de Lilse Bergen. Urenlang wandelen op zandwegen wordt hier gegarandeerd.

Het hippisch complex is ook makkelijk bereikbaar en bevindt zich op 2,5km van de afrit van de E34.

Het hoofdgebouw herbergt een binnenpiste van 60M X24M, die door haar afmetingen geschikt is voor elke discipline (springen, dressuur, reining,…). Verder zijn er 12 ruime stallen met zadelkamer, wasplaats en solarium aanwezig onder hetzelfde dak. Vanuit de cafetaria, gelegen op het gelijkvloers, is er een mooi zicht op zowel de binnen- als buitenpiste. Op het eerste verdiep bevindt zich een eigenaarsappartement en ruime slaapgelegenheden voor grooms en ruiters met een aparte ingang.

In het tweede gebouw bevinden zich 33 stallen, 2 zadelkamers, wasplaats en solarium alsook opslagruimte. Een overdekte stapmolen voor 4 paarden vervolledigt het geheel. Er zijn ongeveer 5ha in weidepercelen verdeeld die voldoende buitenbeloop voor de aanwezige paarden garanderen.

In het totaal zijn er 45 stallen en er is een milieuvergunning klasse 2 uitgereikt voor het houden van 46 paarden (geldig tot 2014) alsook voor het uitbaten van rijscholen, inrichting voor ruiter-, draf-, ren- en mensport (rubriek 32.4).

Deze eigendom wordt wegens gezondheidsredenen te koop aangeboden.

Algemeen

Gemeente:Lille
Referentie:IF-1368
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Ligging:Landelijk
Perceeloppervlakte:59.800 m²
Op verdieping:0

Indeling

Slaapkamers:2
Berging:

Wettelijke gegevens

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht