Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Grote langgevel hoeve met stallingen op ca. 1 ha grond met mogelijkheid extra 8,5ha landbouwgrond bij aan te kopen. De hoeve is rustig gelegen nabij verbindingwegen tussen Mechelen en Brussel.
De eigendom bestaat uit een hoeve, een schuur en verschillende bijgebouwen.
De woning heeft op het gelijkvloers: Een centrale hal, ruime living ( 34m²) en keuken (ca. 24m²), badkamer met dubbele lavabo, douche en ligbad en 4 slaapkamers (elk ca. 11,5m²).
De eerste verdieping is bereikbaar via een aparte trap. Hier zijn nog 5 ruimtes voorzien die kunnen worden ingericht als slaapkamers (elk ca. 30m²).
Naast de woning is een berging van ca. 23m², een grote schuur (20 m x 8m) met daarboven hooizolder, een ruime garage en nog verschillende veldschuren ideaal voor de stockage van rollend materieel. De schuur biedt veel mogelijkheden voor bijvoorbeeld stallen, stockage… etc.
De weide van ca. 1ha ligt aanpalend aan de eigendom en is van een natuurlijke omheining voorzien. Er kan nog 8,5ha extra weide worden bijgekocht
Deze eigendom biedt veel mogelijkheden voor paardenliefhebbers!
EPC: 563 UC: 1006878

Algemeen

Gemeente:Zemst
Referentie:IF - 1902
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Perceeloppervlakte:95.000 m²

Indeling

Slaapkamers:8
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:34 m²
Keuken:24 m²
Bijkeuken:Ja
Berging:Ja
Zolder:Ja
Tuin:Ja
Garage:1

Comfort

Raamwerk:Hout
Beglazing:Enkel
Verwarming:CV-ketel, Stookolie

Wettelijke gegevens

EPC Certificaat Nr.:1006878
EPC Index:563,00KWh/m²/jaar
Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht