Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze vierkantshoeve met bijhorende stallingen is gelegen in één van de mooiste gemeentes van het Pajottenland, te Bogaarden in een landelijke deelgemeente van Pepingen. Door zijn centrale ligging is deze hoeve uitermate gunstig gelegen nabij de N28 (Halle-Ninove) en op 30 km van het centrum van Brussel.

Het hoevegebouw bezit een bewoonbare oppervlakte van 300m2 en is als volgt ingedeeld: een inkomhal met trappenhuis, grote open leefkeuken met eethoek, zitkamer, living, bureau. Op de verdieping zijn er 4 slaapkamers en een badkamer gecentraliseerd rond een nachthal. Tevens is er een kelder en een grote zolder aanwezig van ca. 84m2 .

Een grote loods van 25m x 40m die vandaag in gebruik is als opslag voor stro, kan makkelijk omgevormd worden naar een binnenpiste. Hiervoor is een bijkomende prijs gevraagd van 150.000€
Verder bestaat de vierkantshoeve uit diverse stallingen zodat er voldoende plaats is om enkele tientallen paarden onder te brengen. De mogelijkheid bestaat om nog een tiental hectaren grond bijkomend aan te kopen.

De milieuvergunning is nog geldig tot 2030.

Deze eigendom is uiterst geschikt voor een fokkerij of pensionstal.

Algemeen

Gemeente:Bogaarden
Referentie:IF-2198
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Ligging:Landelijk
Perceeloppervlakte:4.400 m²
Bouwjaar:1878

Indeling

Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:Ja
Bureau:Ja
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Zolder:Ja
Kelder:Ja
Terras:Ja
Tuin:Ja
Parking:Ja

Wettelijke gegevens

EPC Certificaat Nr.:20120830-0001195832-00000002-4
EPC Index:710,00KWh/m²/jaar
EPC Opmaakdatum:30/08/2012
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht