Unfortunately, this property has been sold

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Subscribe

Deze gezinswoning staat enkele kilometers buiten de centra van Zele en Lokeren, met een goede verbinding naar de E17. De ligging is prachtig; kleine landbaantjes, een weids uitzicht over de velden en de dijken van de Durme in zicht. De woning is voorzien van dubbele beglazing, CV op mazout, vernieuwde elektriciteit en een nieuwe keuken. De indeling is als volgt; inkomhal, bureau, gezellige open leefruimte met inbouwcassette, berging, wasplaats en veranda. Boven is de nachthal volledig voorzien van praktische inbouwkasten en zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met douche, wellnessbad, dubbele lavabo en toilet. Enkele afwerkingen en opfrissingen zijn nog nodig in de woning maar het huis is perfect instapklaar.
Het stalgebouw heeft een oppervlakte van ca. 100m², ideaal om een aantal boxen te voorzien of gewoon als opslag en bergruimte! De grote tuin biedt op elk uur van de dag zon en kijkt uit op de kleinere weide achteraan. De grote weide met schuilhok ligt 100m naast de woning. Wonen, ruimte en natuur zijn hier in perfect evenwicht! (klein beschrijf mogelijk!)

General

Address:Zele
Reference:IF-2021
Asking price:Sold
Type:Property
Location:Clear view, Rural
Plot surface:19.000 m²

Division

Bedrooms:3

Legal information

Non. ind. rat. value:€ 712
Certification:0000351043
Index:689.00KWh/m²/year
Permit:Yes
Preemptiverights:No
Allotment permit:No
Area application:Agricultural zone
Flood sensitive:Not announced
Flood area:Not announced
Monument:Not announced
This property may be subject to the renovation obligation imposed by the Flemish government for residential buildings. For more information, consult the website of the Flemish Energy and Climate Agency at https://www.vlaanderen.be/en/moving-housing-and-energy/renovation-obligation-for-residential-buildings

Sold


You have to agree with the privacy policy of this website.
* Required field

Sold