Unfortunately, this property has been sold

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Subscribe

Deze alleenstaande woning met bijhorende loods en aparte weide bevinden zich in een rustige straat met een vlotte bereikbaarheid via de E17 (op- en afrit Lokeren). De woning heeft een goede bouwstructuur maar dient gerenoveerd te worden naar hedendaagse normen. Op het gelijkvloers is er een inkom/traphal, woonkamer met zit- en eethoek, keuken, veranda en bijkeuken met apart toilet en technische ruimte. Boven zijn er 2 ruime slaapkamers en een badkamer. Er is een vaste trap naar de zolderruimte waar gemakkelijk nog 2 slaapkamers kunnen voorzien worden. De woning mag verbouwd en uitgebreid worden naar 1.000m³. Achter de woning staat een stalgebouw (ca. 40m²) dat dienst doet als bergplaats en garage. De loods heeft een oppervlakte van ca.315m² (35m * 9m) en heeft een aparte toegang naar de straatkant. Naast de loods is er een afgesloten stuk tuin met enkele mooie bomen. Ook aan de andere kant van de grote loods is nog een mooi stuk tuin aanwezig. De woning en de loods staan op een perceel van 2073m², 150m verder in de straat ligt de aparte weide met een oppervlakte van 5.254m². Perfecte eigendom voor iemand die opslagplaats nodig heeft, dieren wil houden, rustig wil wonen en de woning naar eigen wens wil aanpassen of verbouwen! Klein beschrijf is mogelijk!

General

Address:Zele
Reference:IF-2351
Asking price:Sold
Type:Property
Plot surface:7.327 m²
Overall condition:To be renovated

Division

Bedrooms:2

Legal information

Non. ind. rat. value:€ 600
Certification:0001791314
Index:796.00KWh/m²/year
Flood sensitive:Property located in a non-flood zone
Flood area:None
Monument:Not a protected monument
This property may be subject to the renovation obligation imposed by the Flemish government for residential buildings. For more information, consult the website of the Flemish Energy and Climate Agency at https://www.vlaanderen.be/en/moving-housing-and-energy/renovation-obligation-for-residential-buildings

Sold


You have to agree with the privacy policy of this website.
* Required field

Sold