Unfortunately, this property has been sold

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Subscribe

Deze hoeve is als laatste gelegen op het einde van een rustig, doodlopend straatje. Het uitzicht vanaf de hoeve is verbluffend! Door het licht hellende landschap is er in de verste verte geen bebouwing zichtbaar, enkel natuur! De boerderij is op te frissen en bestaat vandaag uit een woning, een schuur van ca. 70m² en een stalgebouw van ca. 150m². Zowel voor- als achteraan de hofstede is er een stukje tuin, de weide ligt volledig naast de hofplaats. De woning is vandaag ingericht op het gelijkvloers; er is een inkomhal met toilet en badkamer, een woonkamer en eetkamer met houtkachel, een aparte keuken en een slaapkamer aanwezig. Verbouwing naar 1.000m³ is mogelijk en dankzij de goede oriëntatie en het sublieme uitzicht zijn er tal van mogelijkheden!

General

Address:Zarlardinge
Reference:IF-2127
Asking price:Sold
Type:Property
Plot surface:13.840 m²
Year of renovation:1979

Division

Bedrooms:2

Legal information

Non. ind. rat. value:€ 289
Certification:0001500704
Index:892.00KWh/m²/year
Flood sensitive:Property partially or completely located in a recognized flood zone
Flood area:Not announced
Monument:Not announced
This property may be subject to the renovation obligation imposed by the Flemish government for residential buildings. For more information, consult the website of the Flemish Energy and Climate Agency at https://www.vlaanderen.be/en/moving-housing-and-energy/renovation-obligation-for-residential-buildings

Sold


You have to agree with the privacy policy of this website.
* Required field

Sold