Unfortunately, this property has been sold

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Subscribe

Deze woning is gelegen in een rustige, kleine weg langsheen een waterloop en zeer vlot bereikbaar via de R4 en de E34. De woning staat momenteel vooraan op het perceel en heeft een ruime indeling (inkomhal, woonkamer, keuken, badkamer, achterinkom, kelder, voutekamer en 2 slaapkamers met tussenruimte). Op de verdieping zijn er nog geen kamers ingericht. Het huis heeft een stevige structuur maar moet volledig gerenoveerd worden. De mogelijkheid bestaat ook om de woning volledig te herbouwen, op dezelfde plaats of ca. 30m naar achter toe. Verder zijn er enkele praktische stallingen en een ruime garage aanwezig. Er is eveneens een serregebouw van 21m x 12,5m. Achteraan bevindt zich de mooie rechthoekige weide, volledig omheind met een groenscherm.
Deze eigendom is een perfecte opportuniteit voor wie op zoek is naar een ruimer perceel op een mooie locatie met de mogelijkheid om de woning naar eigen wens te verbouwen!

General

Address:Wachtebeke
Reference:IF-2246
Asking price:Sold
Type:Property
Plot surface:3.516 m²
Year of renovation:1970

Division

Bedrooms:4

Legal information

Non. ind. rat. value:€ 591
Flood sensitive:Property located in a non-flood zone
Flood area:None
Monument:Not announced

Sold


You have to agree with the privacy policy of this website.
* Required field

Sold