Unfortunately, this property has been sold

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Subscribe

Centraal gelegen tussen Lokeren en Sint-Niklaas en vlot bereikbaar via de E17 en de N70, staat deze woning op een mooi perceel grond. Het geheel is bereikbaar via een oprijlaan van zo’n 150m, waardoor de private ligging verzekerd is. Momenteel bestaat de eigendom uit een volledig te verbouwen woning met een perceel bos en een grote weide achteraan (de weide is iets groter als 1ha). De woning werd gebouwd begin de jaren ’60 en heeft een degelijke opbouw maar moet volledig gestript worden. Er is een kelderverdieping onder het gehele huis en het gelijkvloers beschikt over een ruime inkomhal, lichte woonkamer met veel raampartijen, keuken, bijkeuken, slaapkamer of bureel, badkamer en apart toilet. Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers. Naast het huis staat een bijgebouw van ca. 60m² en een serre van ca. 54m². Het bos is ook voorzien van een vijver. De aanpalende weide is bereikbaar via een private dreef naast het huis. Dit project biedt een zeer mooie en centraal gelegen locatie waar de woning volledig kan verbouwd worden naar wens van de koper!

General

Address:Waasmunster
Reference:IF-2226
Asking price:Sold
Type:Property
Available as of:By deed
Plot surface:20.372 m²
Year of construction:1963
Overall condition:To be renovated

Division

Bedrooms:3
Cellar:165 m²

Legal information

Non. ind. rat. value:€ 1.760
Certification:0000777570
Index:834.00KWh/m²/year
Permit:Yes
Preemptiverights:No
Allotment permit:No
Area application:Residential area with rural character
Judicial decision:
Flood sensitive:Property located in a non-flood zone
Flood area:None
Monument:Not announced
This property may be subject to the renovation obligation imposed by the Flemish government for residential buildings. For more information, consult the website of the Flemish Energy and Climate Agency at https://www.vlaanderen.be/en/moving-housing-and-energy/renovation-obligation-for-residential-buildings

Sold


You have to agree with the privacy policy of this website.
* Required field

Sold