Unfortunately, this property has been sold

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Subscribe

Op een boogscheut van de E34 Antwerpen - Knokke en middenin het groen, staat deze woning met stalgebouwen en schuur. De oprit ligt centraal op het perceel en is langs beide zijden met hout omheind. De aanleg en onderhoud van het perceel zijn perfect verzorgd. Het woonhuis werd in 2000 volledig verbouwd en heeft een stijlvol, landelijk interieur. Op het gelijkvloers bevindt zich de lichte en ruiime leefkeuken met toegang naar de kelder en de voute, een eetplaats en woonkamer met houtkachel en authentieke haard als centrale elementen. De voutekamer werd ingericht als een gezellige, praktische badkamer. Op de verdieping zijn er vandaag 2 grote slaapkamers, opengewerkt tot in de nok en waarvan er gemakkelijk 3 kunnen gemaakt worden. Uitbreiding naar 1000m³ kan! In de tuin achter het huis staan 2 kleinere stalgebouwen die dienst doen als tuin- en technische berging. De aparte ponystal geeft uit op de weide. Het grote stalgebouw bestaat uit 4 ruime boxen met eet-en drinkbakken, een mooie zadelkamer en aparte garage. De hooizolder erboven wordt nog steeds gebruikt voor de stockage van hooi en stro. Een gesloten schuur van ca. 135m² kan gebruikt worden als stockage, garage, ... Naast de goede staat van onderhoud, zijn het ook de gezellige hoekjes en terrassen die deze eigendom compleet maken: een prachtige zomerkeuken bevindt zich in een uitbouw van de stallen, met een fantastisch uitzicht op de weide en achterliggende natuur! Het geheel heeft een sublieme afwerking en kan onmiddellijk in gebruik genomen worden. Met de oppervlakte van het perceel en de stallingen kan deze eigendom ook passen voor verschillende doeleinden!

General

Address:Sint-Laureins
Reference:IF-2112
Asking price:Sold
Type:Property
Plot surface:5.048 m²
Year of renovation:200

Division

Bedrooms:2

Legal information

Non. ind. rat. value:€ 271
Certification:0001477481
Index:521.00KWh/m²/year
Flood sensitive:Not announced
Flood area:Not announced
Monument:Not announced
This property may be subject to the renovation obligation imposed by the Flemish government for residential buildings. For more information, consult the website of the Flemish Energy and Climate Agency at https://www.vlaanderen.be/en/moving-housing-and-energy/renovation-obligation-for-residential-buildings

Sold


You have to agree with the privacy policy of this website.
* Required field

Sold