Unfortunately, this property has been sold

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Subscribe

Op anderhalve km van de op-en afrit Wetteren van de E40 en bijna op het einde van een doodlopend straatje, bevindt zich deze hoeve. De gebouwen staan in een L-vorm rond een charmant binnenpleintje met een doorlopende oprit, parking en een gezellig tuingedeelte. In 2010 werd de grondige renovatie van de woning aangevangen: nieuwe elektriciteit, nieuwe CV op aardgas, extra isolatie in het dak en tussen de verdieping, extra veluxen, nieuwe vloeren edm. Enkele kleine afwerkingen zijn nog nodig, maar de woning is perfect instapklaar en beschikt over volgende indeling: aangenaam lichte woonkamer met inbouwcassette, keuken met eetplaats, badkamer, kelder met voutekamer, nachthal met bureaugedeelte en 2 grote slaapkamers, opengewerkt tot in de nok en met behoud van het mooie gebinte. De grootste kamer leent zich perfect voor een opsplitsing, waardoor er gemakkelijk 3 slaapkamer kunnen gemaakt worden.
Het stalgebouw beschikt over een aantal praktische opbergplaatsen en een dubbel garagegedeelte waarin vandaag 1 stal en een berging zijn ondergebracht. Net achter het stalgebouw ligt de omheinde weide.
Dit is een ideale eigendom voor personen die op zoek zijn naar een zeer goede verbinding met de E40, een ruime, lichte woning en voldoende plaats als tuin of voor het houden van hun dieren!

General

Address:Oosterzele
Reference:IF-2019NP
Asking price:Sold
Type:Property
Plot surface:2.340 m²
Year of renovation:2011

Division

Bedrooms:2

Legal information

Non. ind. rat. value:€ 451
Certification:0001351939
Index:449.00KWh/m²/year
Permit:No
Preemptiverights:No
Allotment permit:No
Area application:Agricultural zone
Flood sensitive:Not announced
Flood area:Not announced
Monument:Not announced
This property may be subject to the renovation obligation imposed by the Flemish government for residential buildings. For more information, consult the website of the Flemish Energy and Climate Agency at https://www.vlaanderen.be/en/moving-housing-and-energy/renovation-obligation-for-residential-buildings

Sold


You have to agree with the privacy policy of this website.
* Required field

Sold