Unfortunately, this property has been sold

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Subscribe

Deze hofstede is vlot bereikbaar via de afrit Deinze van de E17. Een lange oprijlaan komt uit bij de historische inrijpoort die deel uitmaakt van het karakter van de hoeve. De woning werd sinds 2011 zeer grondig gerenoveerd met behoud van de uitstraling. Het volledige dak werd vernieuwd en extra geïsoleerd, net als alle buitenmuren, er werd een nieuwe vloerplaat gegoten en het gelijkvloers wordt verwarmd via vloerverwarming, aangedreven door een warmtepomp. Ook zijn alle sanitaire leidingen vernieuwd en is er een individueel waterzuiveringsstation aanwezig. Het volledige huis is voorzien van een domoticasysteem De warmwatervoorziening kan ook gebeuren via de warmtepomp. Er is ook overal dubbel glas aanwezig. De laatste oppervlakkige afwerkingen dienen nog te gebeuren (voornamelijk nog afwerking van gyprocwanden), maar alle structurele werken werden reeds uitgevoerd. De woning beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 348m² met volgende indeling: centrale inkomhal, ruime en vooral lichte living en woonkamer met hoge plafonds, keuken met voorziening voor een centraal eiland, technische berging en wasplaats, kelder en speelkamer op de voute, aparte bureau, apart toilet en grote badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo. Op de verdieping is er een extra grote slaapkamer met dressing, 2 andere slaapkamers en een kleinere logeerkamer. De nachthal voorziet plaats voor een praktische inbouwkast. Overal zijn de mooie authentieke gebinten zichtbaar.
Er zijn diverse bijgebouwen, waaronder het grote originele stalgebouw dat bestaat uit verschillende stalgedeeltes. (ca 270m²). De stalling naast het huis heeft een oppervlakte van ca. 205m². Er werd eveneens een vergunning afgeleverd voor een bijbouw aan het huis, voorzien voor een zomerkeuken. Ook de aanleg van de tuin is reeds gestart!

General

Address:Nazareth
Reference:IF-2140NP
Asking price:Sold
Type:Property
Plot surface:6.470 m²
Habitable Area:348 m²
Year of renovation:2011

Division

Bedrooms:4

Legal information

Certification:0001532392
Index:116.00KWh/m²/year
Permit:Yes
Preemptiverights:No
Allotment permit:No
Area application:Agricultural zone
Flood sensitive:Property located in a non-flood zone
Flood area:Not announced
Monument:Not announced

Sold


You have to agree with the privacy policy of this website.
* Required field

Sold