Unfortunately, this property has been sold

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Subscribe

Deze hoeve heeft een mooie en groene topligging tegenover het Kasteel van Gaasbeek, vlakbij Brussel en vlot bereikbaar via de E19. Het gebouw werd tot voor kort deels gebruikt voor de uitbating van een horecazaak, maar er zijn tal van mogelijkheden. Indien gewenst kan de horecafunctie vernieuwd worden (brasserie, eethuis, kinderboerderij…), maar het gebouw kan ook volledig verbouwd worden naar een privéwoning. De hoeve heeft nood aan opfrissing maar heeft ook verschillende troeven: de ligging, de mooie oppervlakte van het terrein, het ongestoord uitzicht achteraan en een praktisch bijgebouw. Momenteel bestaat het gelijkvloers uit verschillende ruimtes in functie van de vroegere brasserie: ruime zitplaatsen, een bar en grote keuken, aparte vergaderzaal en sanitair gedeelte. Met een aantal veranderingen kan het volledige gelijkvloers als woonruimte worden ingericht worden. Op de verdieping bevindt zich vandaag een appartement: een ruime woonkamer met zit- en eethoek, aparte badkamer en 3 slaapkamers. Er is een bijgebouw met open ruimte, kelder en verdieping onder het dak. Er zijn ook een groot aantal zonnepanelen aanwezig. In de tuin staat nog een charmant vakwerkstalletje. De tuin is op natuurlijke manier onderverdeeld met kastanjeomheining en heeft een variëteit aan bomen. Het uitzicht op de achterliggende natuur is prachtig! Deze eigendom is geschikt voor zowel een ondernemer die op zoek is naar een mooie uitdaging als een privépersoon die een goede ligging én voldoende oppervlakte wenst voor zijn woonproject!

General

Address:Lennik
Reference:IF-2360
Asking price:Sold
Type:Property
Location:Clear view, Rural, Near park, Woody environment
Plot surface:19.340 m²
Construction type:Traditional

Division

Bedrooms:3

Legal information

Non. ind. rat. value:€ 2.577
Surface:19.340 m²
Certification:0001800242
Index:509.00KWh/m²/year
Permit:Yes
Preemptiverights:No
Allotment permit:No
Area application:Agricultural zone
Flood sensitive:Property partially or completely located in a recognized flood zone
Flood area:None
Monument:Not a protected monument
This property may be subject to the renovation obligation imposed by the Flemish government for residential buildings. For more information, consult the website of the Flemish Energy and Climate Agency at https://www.vlaanderen.be/en/moving-housing-and-energy/renovation-obligation-for-residential-buildings

Sold


You have to agree with the privacy policy of this website.
* Required field

Sold